In de gemeente

Duurzaam Mill en Sint Hubert

Als u een elektrische auto hebt en geen eigen terrein voor een laadpunt, dan kunt u een verzoek voor een nieuw openbaar laadpunt indienen. Dit kunt u rechtstreeks bij Nuon doen door het online aanvraagformulier in te vullen.

Weekmarkt

Iedere woensdag kunt u van 08.00 uur tot 12.30 uur terecht op de weekmarkt. Er is een ruim gesorteerde versmarkt, maar ook voor bloemen, fournituren, stoffen, kleding en dergelijke kunt u terecht op de weekmarkt.

Bladmanden

Om overlast te voorkomen, wil de gemeente Mill en Sint Hubert het afgevallen blad zo snel mogelijk opruimen. U kunt daarbij helpen. Afhankelijk van het tijdstip van vallende bladeren plaatst team wijkbeheer voor de drie gemeenten vanaf half oktober de bladmanden.

Hondenuitlaatplaatsen

Spelregels rond het bezit van honden, opruimplicht en aanlijnplicht.

Als de sirene gaat…

Als u de sirene hoort, dan is er iets aan de hand. Dat kan van alles zijn, zoals gevaarlijke stoffen die zijn vrijgekomen bij een brand, een zwaar ongeval of een dreigende overstroming.

Automatische Externe Defibrillatoren (AED)

In gemeente Mill en Sint Hubert vindt u op verschillende openbare locaties AED’s.

Toerisme en recreatie in het Land van Cuijk

Het Land van Cuijk is het ‘Land van Heerlijke Ontmoetingen’. Je ziet én ervaart er vele eeuwen van vaderlandse geschiedenis. Je ziet in gebouwen en landschappen terug wat de invloed is geweest van de Romeinen, de ridderfamilies, de Spanjaarden, de Fransen en de Duitsers, maar ook hoe het Land van Cuijk is getekend door natuurgeweld.