Nieuws

Informatie over het coronavirus

Publicatiedatum: Woensdag 24 februari 2021

Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Om de mogelijke verspreiding in deze provincie in kaart te brengen, start het RIVM morgen een steekproef naar COVID-19.

Lees verder

Verkiezing van de leden van de Tweede Kamer op woensdag 17 maart 2021 in Mill en Sint Hubert

Publicatiedatum: Maandag 1 maart 2021

Vorige week heeft u uw stempas thuisgestuurd gekregen. Met deze stempas kunt u uw stem uitbrengen voor de verkiezing van de Tweede Kamer. Hier vindt u alle informatie over de hoe en waar u kunt stemmen.

Lees verder

EU-rijbewijzen opnieuw langer geldig

Publicatiedatum: Maandag 1 maart 2021

Door de coronamaatregelen is het voor een burger nog steeds niet altijd mogelijk om het rijbewijs op tijd te verlengen. Vanuit de Europese Unie is opnieuw een coulanceregeling getroffen.

Lees verder

Lange wachttijd telefooncentrale

Publicatiedatum: Maandag 1 maart 2021

Momenteel krijgen wij enorm veel vragen over de gemeentelijke belastingaanslagen. Hierdoor is de wachttijd aan de telefoon erg lang. Wij verzoeken u, waar mogelijk, ons later deze week te bellen.

Lees verder

Collegecolumn wethouder Jos van den Boogaart

Publicatiedatum: Maandag 1 maart 2021

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

Hoe leer je jouw kind omgaan met geld

Publicatiedatum: Vrijdag 26 februari 2021

84% van de volwassenen die op jonge leeftijd leerden omgaan met geld, sparen nu vaker. Dat blijkt uit onderzoek van het Nibud. Kortom: het is dus belangrijk om je kind de waarde van geld bij te brengen. Hoe je dat doet? Wij geven tips.

Lees verder

In gesprek met jongeren

Publicatiedatum: Woensdag 24 februari 2021

Wat is de invloed van corona op het dagelijks leven van jongeren? Wethouder Erik van Daal ging op 17 februari 2021 in gesprek met enkele jongeren uit de gemeente Mill en Sint Hubert om hun ervaringen te horen.

Lees verder

Mill en Sint Hubert Verenigt verenigingen

Publicatiedatum: Dinsdag 23 februari 2021

de gemeente heeft gezorgd voor verenigingsondersteuning: “Verenigingen vormen het cement voor de samenleving, ook in Mill en Sint Hubert.

Lees verder

Aanvragen structurele subsidie voor 2022

Publicatiedatum: Maandag 22 februari 2021

Lokale verenigingen, instellingen en organisaties die in aanmerking willen komen voor een structurele subsidie in 2022, kunnen vanaf aanstaande maandag 1 maart 2021 weer een online aanvraag indienen. Aanvragen kan tot 1 mei 2021.

Lees verder

Café Brein Land van Cuijk

Publicatiedatum: Maandag 22 februari 2021

Op maandag 15 maart 2021 is er weer een (online) bijeenkomst van Café Brein. Café Brein is een trefpunt voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH), hun partners, mantelzorgers, familie, vrienden en professionals.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.