Nieuws

Uitnodiging werkbijeenkomst raden Land van Cuijk woensdag 30 augustus

Publicatiedatum: Woensdag 16 augustus 2017

De gemeenteraden van het Land van Cuijk organiseren op woensdag 30 augustus a.s. van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Schouwburg (Grotestraat 62, 5431 DL Cuijk) een werkbijeenkomst. De bijeenkomst is openbaar, belangstellenden zijn van harte welkom!

Lees verder

Geluidbelastingkaarten EU-richtlijn omgevingslawaai

Publicatiedatum: Woensdag 16 augustus 2017

Gedeputeerde Staten van Noord Brabant maken bekend dat zij op 25 juli 2017 geluidbelastingkaart 2017 en bijbehorende tabellen hebben vastgesteld. Deze geluidbelastingkaarten en de bijbehorende tabellen geven een inzicht in de geluidniveaus langs de provinciale wegen.

Lees verder

Inleveractie kleine elektrische apparaten bijna ten einde

Publicatiedatum: Woensdag 16 augustus 2017

Nog tot en met 31 augustus 2017 kunt u afgedankte kleine elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) inleveren bij of de minimilieustraat in Mill. Als u op de milieustraat bent, kunt u gratis punten sparen voor Stichting Kinderfeesten Mill én kans maken op prijzen.

Lees verder

Verandering aanbieden gft-container

Publicatiedatum: Dinsdag 8 augustus 2017

Halverwege juli heeft u een brief ontvangen over de inzameling van gft-afval. Helaas heeft u een verkeerde brief ontvangen. Deze week ontvangt u een nieuwe brief met de juiste informatie over de inzameling van gft-afval.

Lees verder

Een Goei Leven in het Land van Cuijk

Publicatiedatum: Donderdag 27 juli 2017

Al eeuwen tonen we onze liefde en zorgzaamheid door te koken. We gebruiken geen woorden maar pannen. Helaas is de liefde in onze pannen is niet altijd even gezond en duurzaam.

Lees verder

Let op! (Ierse) ‘klusjesmannen’ actief

Publicatiedatum: Woensdag 26 juli 2017

De politie en uw gemeente waarschuwen voor (Ierse) klusjesmannen in onze regio. Dergelijke mannen bieden hun diensten aan bij u aan de deur.

Lees verder

Ochtend van het Woonvraagstuk Land van Cuijk

Publicatiedatum: Woensdag 26 juli 2017

Ontbijtsessie in De Weijer, Boxmeer 7 september 2017, van 08.00 uur tot circa 12.00 uur. De vijf gemeenten in Land van Cuijk werken samen met de provincie en de corporaties Mooiland en Wonen Vierlingsbeek aan de actualisatie van hun regionale woningmarktstrategie.

Lees verder

BiblioPlus en gemeenten Land van Cuijk en Maasduinen sluiten samenwerkingsovereenkomst tot 2019

Publicatiedatum: Donderdag 20 juli 2017

Op maandag 17 juli 2017, hebben zeven wethouders van de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend met bibliotheekorganisatie BiblioPlus.

Lees verder

Diefstal uit auto’s

Publicatiedatum: Donderdag 20 juli 2017

Helaas komt het regelmatig voor dat goederen uit auto’s worden gesloten. Advies om uw auto minder interessant te maken voor deze auto-inbrekers.

Lees verder

Column van de sociale kernteams

Publicatiedatum: Donderdag 20 juli 2017

De sociale kernteams van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert presenteren zich elke maand beurtelings op deze gemeentepagina. Dit keer is het de beurt aan het sociaal kernteam van Cuijk.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.