Nieuws

Collegecolumn wethouder Van den Bogaart

Publicatiedatum: Maandag 22 mei 2017

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

Overlast bomen Dorpsstraat Langenboom

Publicatiedatum: Maandag 22 mei 2017

De afgelopen jaren heeft de gemeente meerdere malen klachten ontvangen van overlast door bomen aan de Dorpsstraat. Het trottoir is op enkele plaatsen slecht bruikbaar vanwege boomwortels die trottoirtegels omhoog duwen of doordat bomen de begaanbare breedte van het trottoir te veel beperken.

Lees verder

Proeflocatie voor agrarische vernieuwing van start

Publicatiedatum: Vrijdag 19 mei 2017

Noordoost-Brabant heeft er een living lab bij om innovaties in voedsel en biobased productie te onderzoeken: proeflocatie Agro As de Peel. Op 18 mei 2017. werd de testlocatie officieel geopend in aanwezigheid van circa 30 ondernemers, bestuurders en andere belangstellenden uit de regio.

Lees verder

Gezocht, bedrijven voor grensoverschrijdende stageplaatsen

Publicatiedatum: Vrijdag 19 mei 2017

Het aantrekken van vakpersoneel is het centrale thema voor de toekomst. Stageplaatsen zijn een geschikt middel om scholieren en studenten kennis te laten maken met verschillende beroepen, branches en bedrijven.

Lees verder

Woningsluiting Jachthoornstraat 36 te Sint Hubert in verband met overtreding Opiumwet

Publicatiedatum: Vrijdag 19 mei 2017

Op 10 maart 2017 is in de woning aan de Jachthoornstraat 36 te Sint Hubert een overtreding van de Opiumwet geconstateerd. Burgemeester Walraven van de gemeente Mill en Sint Hubert maakt op grond van artikel 13b van de Opiumwet van zijn bevoegdheid gebruik om de woning aan Jachthoornstraat 36 te Sint Hubert te sluiten.

Lees verder

Milieustraat en Groenstraat Haps gesloten op Tweede Pinksterdag

Publicatiedatum: Vrijdag 19 mei 2017

Op maandag 5 juni 2017, Tweede Pinksterdag, zijn de milieustraat en de groenstraat in Haps gesloten. De eerst volgende dag dat u hier terecht kunt is woensdag 7 juni 2017 van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Lees verder

Uitnodiging theatervoorstelling "Mantelzorg, een kwestie van liefde en grenzen"

Publicatiedatum: Vrijdag 19 mei 2017

Op donderdag 8 juni 2017 vindt van 14.00 tot 16.30 uur een voorstelling plaats door theater gezelschap Theducater in Myllesweerd, Kerkstraat 3 in Mill. Mantelzorgers, familie, vrijwilligers en zorgprofessionals zijn van harte welkom. De voorstelling wordt georganiseerd door de Werkgroep Gezondheid van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid Mill.

Lees verder

Kijk niet weg voor drugscriminaliteit

Publicatiedatum: Vrijdag 19 mei 2017

We hebben het veel liever over alle mooie dingen in onze gemeente, maar kunnen niet wegkijken voor drugscriminaliteit. Ook in Mill en Sint Hubert werken we hard aan de bestrijding hiervan.

Lees verder

De Omgevingswet komt eraan

Publicatiedatum: Donderdag 18 mei 2017

Met de Omgevingswet wil de overheid de regels voor ruimtelijke ontwikkeling vereenvoudigen en samenvoegen. Zo wordt het straks bijvoorbeeld makkelijker om bouwprojecten te starten. Naar verwachting treedt de Omgevingswet medio 2019 in werking.

Lees verder

2 juni 2017 wandelen met Mantelzorgers

Publicatiedatum: Woensdag 17 mei 2017

Steunpunt Mantelzorg Land van Cuijk organiseert op vrijdagochtend 2 juni 2017 van 10.00 uur tot 12.00 uur in samenwerking met de IVN een wandeling voor mantelzorgers.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.