Nieuws

Gemeentehuis gesloten tijdens Carnaval, uitgezonderd voor geboorte- en overlijdensaangifte

Publicatiedatum: Maandag 10 februari 2020

Het gemeentehuis is op maandag 24 en dinsdag 25 februari 2020 gesloten in verband met Carnaval. Ook telefonisch zijn wij op deze dagen niet bereikbaar. Uitsluitend voor het doen van geboorte- en overlijdensaangifte is De Burgerlijke Stand op dinsdag tussen 10.00 en 11.00 uur geopend.

Lees verder

WensAmbulance Brabant

Publicatiedatum: Vrijdag 21 februari 2020

Op donderdagmiddag 19 maart 2020 organiseert Centrum Mantelzorg Land van Cuijk in samenwerking met WensAmbulance Brabant een gratis informatiebijeenkomst bij de Catherinahof in Grave.

Lees verder

Hoorzitting commissie bezwaarschriften 4 maart 2020

Publicatiedatum: Vrijdag 21 februari 2020

Op 4 maart 2020 houdt de gezamenlijke commissie bezwaarschriften van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en St. Hubert een openbare hoorzitting.

Lees verder

WOZ-bezwaar laten indienen door WOZ-bureau? Neem eerst met ons contact op

Publicatiedatum: Maandag 17 februari 2020

Rond deze tijd gaan weer allerlei bureaus adverteren; “WOZ-waarde te hoog? Wij maken gratis bezwaar voor u!" U heeft dat vast wel eens ergens gelezen. Diverse bureaus, maar ook sommige makelaars, verleiden u met ‘gratis’ rechtsbijstand. Want niemand wil te veel belasting betalen. Dat is logisch. Daarom wordt ‘gratis’ bezwaar maken tegen de WOZ-waarde aangeboden. Het klinkt mooi, maar hoe werkt het eigenlijk? En is het wel gratis?

Lees verder

Help mee met de Landelijke Opschoondag op 21 maart 2020

Publicatiedatum: Donderdag 13 februari 2020

Op zaterdag 21 maart 2020 is het Landelijke Opschoondag. In heel Nederland komen deze dag buren, verenigingen en sportclubs samen in actie voor een schonere buurt.

Lees verder

Maandag 9 maart 2020 Café Brein

Publicatiedatum: Woensdag 12 februari 2020

Maandag 9 maart 2020 is er weer een bijeenkomst van Café Brein in het dienstencentrum/welzijnsplein (derde etage) aan de Zwaanstraat 7 te Cuijk.

Lees verder

Glasvezel

Publicatiedatum: Woensdag 12 februari 2020

Al enige weken is er gestart met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert. In opdracht van E-Fiber (netwerkeigenaar) gaat aannemer SPIE elk huis in de gemeente voorzien van een aansluiting.

Lees verder

Toekomstige monumentale bomen: inmiddels tien exemplaeren geplant

Publicatiedatum: Woensdag 5 februari 2020

Het gaat goed met het plan om ‘toekomstige monumentale bomen’ te planten. Inmiddels zijn er tien in de gemeente Mill en Sint Hubert te vinden. Maar dat zijn er niet genoeg. De gemeente zoekt nog naar meer locaties om dergelijke bomen te planten. En u mag daarbij helpen!

Lees verder

Waarderingssubsidie voor Stichting Kies voor Leven

Publicatiedatum: Donderdag 30 januari 2020

De gemeente heeft een waarderingssubsidie van €1.500 euro toegekend aan Stichting Kies voor Leven. Toon Hermsen, oprichter en initiatiefnemer, nam deze blijk van erkenning afgelopen maandag in ontvangst.

Lees verder

Belastingaanslagen 2020

Publicatiedatum: Woensdag 29 januari 2020

Deze week ontvangt u de aanslag onroerendezaakbelastingen 2020 met de nieuwe WOZ-waarde via de berichtenbox van mijnoverheid.nl of via de post.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.