Aanvragen subsidie voor 2020

Publicatiedatum: Woensdag 6 maart 2019

Lokale verenigingen die in aanmerking willen komen voor subsidie in 2020, moeten vóór 1 mei 2019 een online aanvraag indienen bij de gemeente Mill en Sint Hubert.

Structurele subsidie

Jaarlijks wordt ter ondersteuning van de kernactiviteiten van een vereniging structurele subsidie verstrekt. Verenigingen die in aanmerking willen komen voor deze subsidie in 2020 moeten vóór 1 mei 2019 de subsidie aanvragen. Een aanvraag wordt alleen in behandeling genomen als het volledig ingevulde formulier inclusief bijlagen op tijd is aangeleverd.

Incidentele subsidie

Het is voor een vereniging ook mogelijk om incidentele subsidie aan te vragen. Dit is een subsidie voor nieuwe activiteiten en/of eenmalige, kortdurende activiteiten met een vernieuwend karakter. Uitgangspunt is dat er een relatie is met de gemeentelijke doelstellingen. Deze subsidie aanvragen kan het hele jaar door, tenminste acht weken voor aanvang van de activiteit.

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij de gemeente Mill en Sint Hubert. Bel 0485-460300 of mail naar info@gemeente-mill.nl.