Actualiseren redactionele adressen gemeentegids 2021

Publicatiedatum: Maandag 7 september 2020

De gemeente Mill en Sint Hubert en uitgeverij Akse Media te Den Helder zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids. Ook dit jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids, https://millensinthubert.smartmap.nl/, vindt u informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Vanaf deze week worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd door Akse Media om de juistheid van de gegevens te controleren. Indien u in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt u een e-mail van Akse Media. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee u de gegevens op elk gewenst moment kunt wijzigen. Is er bij geen mailadres bekend, dan wordt er komende weken telefonisch contact met u opgenomen door Akse Media. Wilt u zelf een wijziging doorgeven of staat uw vereniging/ organisatie nog niet in de gids? Geef dit dan door via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Mill en Sint Hubert) of bel (0223) 673 010.

Bent u benaderd en twijfelt u over de echtheid van uw gesprek, neem dan contact op met Akse Media. Als officiële uitgever van de gemeentegids Mill en Sint Hubert 2021 bezitten de publiciteitsadviseurs van Akse Media een aanbevelingsbrief van de gemeente. Hier kunt u ook altijd naar vragen.