Een kleurrijk voorjaar in Mill en Sint Hubert

Publicatiedatum: Woensdag 20 februari 2019

Afgelopen tijd is er op verschillende locaties gewerkt aan de plantsoenen. Daarmee zijn die weer een beetje op niveau gebracht en verfraaid. De gemeenteraad van Mill en Sint Hubert heeft daar in 2018 extra budget voor ter beschikking gesteld.

Op sommige plaatsen is er voor gekozen om meer kleur in het plantsoen te brengen, dat ziet er vooral in het voorjaar mooi uit. Wat is er gebeurd?

  • In de Spoorstraat langs het spoormonument is een mengsel van tulpen en narcissen aangebracht. Bloeitijd ongeveer tot april.
  • Langs het kerkplein in Wilbertoord zijn twee vakken beplant met een mengsel van botanische tulpen en narcissen. Bloeitijd ongeveer tot mei.
  • Op het grasveld aan de Merelweg / Leeuwerikstraat is een mengsel van botanische tulpen en narcissen aangebracht. Bloeitijd ongeveer tot mei.
  • Aan de rotonde aan de Wanroijseweg zijn op twee plaatsen lagere bolsoorten geplant; een mengsel van Anemone, Muscaria en tulpen. Bloeitijd ongeveer tot eind mei.
  • Aan de Brandsestraat en dan met name in het parkje; een mengsel van verschillende soorten zoals; Muscaria, Narcis, Frittilaria, Camassia en Allium. Bloeitijd tot bijna juni.

Nu nog even wachten tot de bollen zijn uitgelopen en u kunt genieten van de kleurenpracht.