Eerst afspraak boeken… daarna balie bezoeken

Publicatiedatum: Donderdag 14 december 2017

Vanaf januari 2018 gaat de gemeentebalie volledig op afspraak werken. Hiervoor moet vooraf een afspraak worden gemaakt. Het werkt sneller en u krijgt altijd de juiste persoon te spreken.

Wilt u uw reisdocument of rijbewijs verlengen

Zorg dat u voortaan altijd vooraf een afspraak heeft gemaakt. De gemeente Mill en Sint Hubert wil haar inwoners en andere bezoekers van het gemeentehuis zoveel mogelijk helpen op het tijdstip dat het hen uitkomt. Het maken van een afspraak kan eenvoudig online of telefonisch. Is het tijdstip van uw keuze in uw eigen gemeente niet beschikbaar, dan kunt u kiezen voor een andere locatie. U kunt een afspraak inplannen bij de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert.

Eerst afspraak boeken

U kunt online een afspraak maken. Uit de beschikbare dagen en tijden kiest u voor het meest geschikte moment.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Dat kan via 0485-460300. Het is ook mogelijk om binnen te lopen en een afspraak te maken bij de receptie.

Tip

Plan de afspraak ruim van te voren, dan heeft u de meeste keuzemogelijkheden.