Extra informatieavonden nieuwe Privacywet (AVG) voor vrijwilligersorganisaties

Publicatiedatum: Woensdag 13 juni 2018

De belangstelling vanuit verenigingen en stichtingen voor de eerste 2 informatieavonden over de nieuwe Privacywet was zo overweldigend dat we een groot aantal geïnteresseerden moesten teleurstellen. Daarom gaat het Vrijwilligerspunt 2 extra bijeenkomsten organiseren.

Op maandag 18 juni van 19.30 - 21.30 uur

• Voor organisaties actief in de gemeenten Boxmeer en Sint Anthonis
  • Locatie: De Weijer (De Raetsingel 1, 5831 KC Boxmeer)

Op dinsdag 26 juni van 19.30 - 21.30 uur

• Voor organisaties actief in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert
  • Locatie: Cultureel Centrum Myllesweerd (Kerkstraat 3, 5451 BM Mill)

AVG

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is op 25 mei 2018 van kracht gegaan voor alle organisaties die gegevens van personen bewaren en bewerken. Deze nieuwe privacywet geldt ook voor stichtingen en verenigingen. In samenwerking met de gemeenten in het Land van Cuijk organiseren we deze avonden. Hiervoor hebben we advocaten Monique Hennekens en Liesbeth Woolschot van Hekkelman advocaten & notarissen uitgenodigd om uitleg te geven wat deze wet inhoudt en wat deze voor uw organisatie betekent.

Aanmelden

Aanmelden is belangrijk, dit kan tot uiterlijk 3 dagen voor de bijeenkomst per mail via vrijwilligerspunt@sociom.nl onder vermelding van naam organisatie, aantal personen en welke avond u komt. Per organisatie maximaal 2 personen. Vol=vol!

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lilian Dirks of Wendy Huijbers van Vrijwilligerspunt via  of telefonisch op vrijwilligerspunt@sociom.nl of via 0485-700500.