Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Publicatiedatum: Dinsdag 13 augustus 2019

De mooiste foto´s winnen

De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd. Het thema is dit jaar “Blik over de grens” en de wedstrijd staat open voor alle inwoners van de Euregio Rijn-Waal.

Mooiste plek

Voor een succesvolle deelname is het belangrijk dat de foto´s betrekking hebben op het thema. Dit jaar vragen wij alle hobbyfotografen om de voor hen mooiste plek in het nabije buurland vast te leggen. Denk aan een bijzonder gebouw, een mooie stad of dorp of een natuurgebied, dat kenmerkend is voor de grensstreek en voor de Euregio Rijn-Waal.

Inzenden

Iedere deelnemer kan maximaal drie foto’s inzenden. Deze dienen digitaal óf afgedrukt (minimaal formaat 13 x 18 cm) te worden ingezonden en moeten voorzien zijn van titel, plaats van opname, naam, telefoonnummer en e-mail adres van de fotograaf. De foto´s kunnen tot 1 oktober 2019 digitaal naar info@euregio.org of in een gesloten enveloppe onder vermelding van “Fotowedstrijd” ingestuurd worden naar Euregio Rijn-Waal, Postbus 220, 7040 AE ´s-Heerenberg.

Beoordeling

Het Dagelijks Bestuur van de Euregio Rijn-Waal kiest dit jaren samen met het brede publiek de mooiste foto’s. De winnaars krijgen begin december bericht en worden op 16 december 2019 tijdens de eindejaarsbijeenkomst gehuldigd. De twee mooiste inzendingen uit Nederland en die uit Duitsland worden bovendien met een geldprijzen van respectievelijk 200 en 100 euro beloond. Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd.

Gebruikersrecht

Voor alle ingeleverde foto´s verkrijgt de Euregio Rijn-Waal de gebruikersrechten onder naamsvermelding van de fotograaf. De ingeleverde foto´s worden eigendom van de Euregio Rijn-Waal.

Informatie

Alle informatie over de fotowedstrijd kunt u nalezen op www.euregio.org.