Iedere woensdag gratis energieadvies in Mill

Publicatiedatum: Woensdag 7 oktober 2020

Logo brabant woont slim

Lage energiekosten en stroom besparen willen we allemaal. Maar hoe doet u dat? Wat is er mogelijk met uw woning? Zijn er interessante subsidies? En wat zijn betrouwbare leveranciers? Met deze vragen kan de onafhankelijke adviseur van energieloket Brabant Woont Slim - het energieloket van gemeente Mill en Sint Hubert - u helpen. Tot aan het einde van het jaar kunt u op woensdag terecht in de bibliotheek van Mill voor het gratis energiespreekuur. De eerstvolgende mogelijkheid is woensdag 14 oktober 2020.

Tijd en datums

Het gratis energiespreekuur vindt plaats op woensdagmiddag van 16.30 tot 18.30 uur op de volgende data:

• 14, 21 en 28 oktober 2020
  • 4, 11, 18 en 25 november 2020
  • 2, 9, 16 en 23 december 2020

Aanmelden

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 48 uur van tevoren op www.brabantwoontslim.nl/spreekuurmillsinthubert. Wacht niet te lang met inschrijven, want het aantal plaatsen is beperkt. Op locatie worden uiteraard coronamaatregelen nageleefd.

Regeling Reductie Energiegebruik

De spreekuren van Brabant Woont Slim maken onderdeel uit van de landelijk Regeling Reductie Energiegebruik (RRE). Een speciale uitkering die door de Rijksoverheid aan gemeenten is verstrekt om huiseigenaren te helpen met energie besparen.