Inloopavond Reconstructie Vorleweg 11 december 2018

Publicatiedatum: Vrijdag 30 november 2018

De gemeente Mill en Sint Hubert gaat in 2019 de Vorleweg reconstrueren. Ter voorbereiding op de werkzaamheden en om de aanwonenden en belanghebbenden te informeren organiseren wij een inloopavond op 11 december 2018.

Wat gaat er precies gebeuren

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de bestaande verhardingen, het aanleggen van hemelwaterriolering en het vervangen van de openbare verlichting door energiezuinige LED-verlichting. Tegelijkertijd worden er een aantal verkeerkundige maatregelen aangebracht. Zo worden de fietspaden verhoogd aangelegd en door een oploopband gescheiden van de rijbaan. Verder worden er een aantal kruispuntplateaus aangelegd.

Inloopavond

Dinsdag 11 december 2018 is er de mogelijkheid om het voorlopig ontwerp te bekijken en vragen te stellen over de werkzaamheden. Tussen 17.00 en 19.30 uur is de raadzaal van het gemeentehuis opengesteld voor aanwonenden en belanghebbenden. U kunt binnen deze periode op ieder moment binnen lopen. Er zijn medewerkers van de gemeente en adviesbureau Projectbureau B.V. uit Brummen aanwezig om uitleg te geven over de werkzaamheden en uw vragen te beantwoorden.

Input

Aan de hand van de input tijdens deze inloopavond wordt het ontwerp definitief gemaakt, worden de werkzaamheden verder voorbereid tot bestek en tekeningen en wordt het werk in de loop van 2019 aanbesteed. Vooraf aan de uitvoering worden aanwonenden en belanghebbenden uiteraard geïnformeerd over de werkzaamheden, planning en wegafsluitingen.

Vragen

Bent u niet in de gelegenheid tijdens deze inloopavond langs te komen en heeft u vragen aan de gemeente dan kunt u contact opnemen met de heer T. Bronsema of de heer J. Ceelen van de afdeling Openbare Werken. Zij zijn te bereiken via het algemene nummer van de gemeente: 0485-460300 of via email: wegen@cgm.nl.