Landelijke Opschoondag: Doe je mee zaterdag 23 maart 2019

Publicatiedatum: Vrijdag 22 februari 2019

In een schone buurt voel je je veiliger, spelen kinderen fijner en woon je prettiger!

Help je ook mee je buurt schoon te maken?! Zaterdag 23 maart 2019 is het Landelijke Opschoondag. In heel Nederland komen deze dag buren, verenigingen en sportclubs samen in actie voor een schonere buurt. Zo werken ze aan meer bewustzijn rondom zwerfafval. De dag draagt daarnaast bij aan meer verbondenheid en is vaak hartstikke gezellig. Daarom zet ook het Land van Cuijk en Boekel weer in op een succesvolle opschoondag.

Opschoondagen voor scholen: 26 en 28 maart 2019

Met de klas of de hele school meedoen aan de Landelijke Opschoondag kan ook! Hiervoor hebben we twee doordeweekse dagen geprikt. Je kunt op dinsdag 26 maart 2019 en/of op donderdag 28 maart 2019 meedoen.

Je krijgt opschoonmaterialen

Als je je hebt aangemeld, krijg je van ons veiligheidshesjes, werkhandschoenen, zwerfafvalzakken en natuurlijk afvalknijpers. Zo kan je veilig aan de slag!

Doe je mee

Meedoen aan de Landelijke Opschoondag is heel eenvoudig. Meld je aan via www.afvalaanbieden.nl/lod. Dat kan tot 10 maart 2019!

Extra stimulans nodig

Als vereniging krijg je een kleine vergoeding als je meedoet aan de Landelijke Opschoondag! Deze is bedoeld voor de clubkas. Alle kinderen die meedoen, krijgen een cadeautje

Voor meer informatie

Wil je meer weten over de Landelijke Opschoondag of de Opschoondagen voor scholen? Of je direct aanmelden? Surf dan naar www.afvalaanbieden.nl/lod

Voor informatie over de inzameling van afval

Bekijk de website www.afvalaanbieden.nl
Download de AfvalApp www.deafvalapp.nl
Stuur een e-mail info@afvalaanbieden.nl
Volg Twitter www.twitter.com/BCA_LvCB
Bel de Afvalinfolijn 0485-338352