Nieuwe informatiepanelen langs het Peelkanaal

Publicatiedatum: Vrijdag 8 februari 2019

In de gemeente Mill en Sint Hubert zijn langs het Peelkanaal – ook wel het Defensiekanaal genoemd – twaalf informatiepanelen over de oorlog vernieuwd met subsidie van de gemeente en de ANWB. De vernieuwing is geregeld door Stichting Sporen van de Oorlog.

Eén paneel aan de Langenboomseweg, op een grasveld nabij Fitland, werd op dinsdag 5 februari 2019 formeel onthuld door Carel van Genugten, voorzitter van de stichting, en wethouder Jos van den Boogaart. De borden op de kazematten en langs de route “Sporen van de Oorlog” houden de herinnering aan de strijd om Mill in leven.

Voor belangstellenden: de stichting verzorgt rondleidingen. Meer informatie kunt u vinden op de website www.stichtingsporenvandeoorlog.nl.