Rotonde Wanroijseweg-Meulenveldt afgesloten wegens werkzaamheden

Publicatiedatum: Donderdag 8 april 2021

Van donderdag 29 april 2021, 07.00 uur tot en met zondag 2 mei 2021, 20.00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan de rotonde Wanroijseweg – Meulenveldt in Mill. Gedurende deze periode is de Wanroijseweg, tussen de Molenheidseweg en de Van den Boogaardweg, afgesloten voor al het doorgaande verkeer. De Aldi blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar. Weggebruikers moeten rekening houden met enige overlast, dat is niet altijd te vermijden.

Werkzaamheden

In het asfalt van de rotonde en op de aansluitende wegen zijn plaatselijk verzakkingen en spoorvorming zichtbaar. Om de rotonde en de aansluitende wegen veilig en bereikbaar te houden is onderhoud noodzakelijk. De oude asfaltdeklaag wordt vervangen door een nieuwe. Ook wordt de overrijdbare rammelstrook in het middeneiland vervangen.

Bereikbaarheid

Voor het doorgaande verkeer wordt een omleidingsroute ingesteld. Hieronder kunt u een tekening van deze omleidingsroute downloaden. Alle aanliggende bedrijven en woningen blijven bereikbaar. Dit geldt ook voor de Aldi en het daar aanwezige parkeerterrein. Alleen tijdens de asfalteringswerkzaamheden op zondag 2 mei 2021 kan geen gebruik worden gemaakt van het parkeerterrein. Klanten worden dan opgevangen door een verkeersregelaar. Men wordt te voet begeleid naar de Aldi. Parkeren kan dan in de nabijheid van het parkeerterrein. 

Informatie

Heeft u vragen over dit onderwerp neem dan contact op met Michiel van Boekel, projectleider wegbeheer bij de Werkorganisatie CGM, telefoon 0485-460300 of e-mail: wegen@cgm.nl.

Download tekening van omleidingsroute