Sjors Sportief & Sjors Creatief in gemeente Mill

Publicatiedatum: Woensdag 29 mei 2019

Oproep aan sportverenigingen/cultuuraanbieders om zich aan te melden.

In navolging van het succes van het huidige schooljaar zal ook aankomende schooljaar het naschoolse activiteitenprogramma Sjors Sportief & Sjors Creatief weer vervolgd worden. Stichting Doejemee zet Sjors Sportief & Sjors Creatief in verschillende gemeentes in de regio, waaronder gemeente Mill.

Sjors Sportief & Sjors Creatief

Sjors Sportief & Sjors Creatief heeft als doel om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het sport- en cultuuraanbod in hun omgeving. En misschien worden ze daarna wel lid van uw vereniging?

Sjors Sportief & Sjors Creatief wordt uitgevoerd door Stichting Doejemee in opdracht van gemeente Mill. Samen vinden wij het belangrijk dat kinderen hun creatieve en sportieve talenten kunnen ontdekken, elkaar daarbij kunnen ontmoeten en de weg naar leuke lokale verenigingen/aanbieders weten te vinden.

Het Sjorsboekje met alle activiteiten wordt uitgedeeld aan álle basisschoolleerlingen in de gemeente en is zodoende een gratis podium voor sport- en cultuuraanbieders in de regio.

Meld uw vereniging ook aan

U kunt uw activiteiten aanmelden tot 1 juli 2019 via www.doejemee.nu. Uw activiteit wordt geplaatst in een prachtig, kleurrijk en kindvriendelijk boekje. Dit Sjorsboekje wordt in oktober 2019 aan alle basisschoolleerlingen in de gemeente uitgedeeld. Kinderen uit het basisonderwijs kunnen hieruit dan allerlei – veelal gratis - activiteiten kiezen die ze leuk vinden om te doen. Erg goede promotie voor verenigingen en lokale aanbieders!

Aanmelden

Meld uw activiteit vanaf vandaag aan via  www.doejemee.nu. Het invoeren van activiteiten kan tot uiterlijk 1 juli 2019.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Evelien via Evelien@doejemee.nu of 06-19368591.