Tellers gezocht!

Publicatiedatum: Woensdag 6 maart 2019

Voor de verkiezingen van 20 maart 2019 zijn we op zoek naar inwoners die ‘s avonds of de volgende ochtend de stemmen willen tellen. Lijkt u dat wat? Meld u dan snel aan. Naast een uniek kijkje achter de schermen van de verkiezingen krijgt u ook een vergoeding van 50 euro.

Wat is de bedoeling

Op 20 maart 2019 kunnen alle stemgerechtigden hun stem uitbrengen voor de Provinciale Staten en het Waterschap. Het tellen van deze stemmen die per partij zijn uitgebracht gebeurt meteen dezelfde avond vanaf 21 uur tot einde telling (tussen 23.00 en 24.00 uur)

De volgende ochtend (21 maart 2019) worden dan de stemmen geteld per kandidaat. Dit tellen begint om 08.30 uur en duurt tot einde telling (tussen 11.30 en 12.30 uur)

Interesse

Bent u die enthousiaste, gemotiveerde en nauwkeurige stemmenteller die wij zoeken? Bent u daarnaast 18 jaar en ouder en woont u in de gemeenten Mill en Sint Hubert? Meld u dan aan door een mail te sturen naar burgerzaken@cgm.nl. Geef in de e-mail ook aan welke datum uw voorkeur heeft. Bellen voor informatie mag ook: 0485-460300

Natuurlijk krijgt u later nog nadere uitleg over de werkzaamheden.