Uitnodiging opening Peelkanaal

Publicatiedatum: Vrijdag 23 augustus 2019

De werkzaamheden langs het Peelkanaal zijn deze zomer afgerond. Met de aanleg van ecologische verbindingszones, vispassages, een fietspad en fietsbrug is het complete landschap langs het Peelkanaal van de Graafseweg tot aan de Graafsche Raam veranderd. We hebben een recreatieve impuls gegeven aan het gebied, we hebben een mooiere leefomgeving gecreëerd voor mens én dier en het cultuurhistorische karakter versterkt.

Samen openen

De gemeente Mill en Sint Hubert en Waterschap Aa en Maas nodigen u als betrokkene of geïnteresseerde van harte uit om het nieuw ingerichte gebied samen met ons te openen! Het zou fijn zijn om te weten of u komt. Aanmelden kan via deverborgenraamvallei@cgm.nl.

Tijd en locatie

Vrijdag 6 september 2019 van 15.00 tot 18.00 uur op de nieuwe parkeerplaats aan de Bergseweg in Mill, ter hoogte van de brug over het Peelkanaal. Parkeren is mogelijk langs de Bergseweg. Graag tot 6 september 2019.

15.00 - 15.30 uur

Start officiële programma. Betrokken bestuurders staan stil bij wat er gerealiseerd is langs het Peelkanaal en geven een doorkijk naar de toekomstplannen voor het gebied de Verborgen Raamvallei.

15.30 - 16.00 uur

Inspirerend verhaal waarin u meegenomen wordt in het verleden van het Peelkanaal.

16.00 - 18.00 uur

Opening en borrel. Het gebied wordt officieel geopend en teruggegeven aan de omwonenden. Vervolgens is er de mogelijkheid om onder leiding van een aantal betrokken projectmedewerkers rond te kijken in het gebied. Uiteraard sluiten we deze opening af met een feestelijk hapje en een drankje.

Nieuwsbrief

wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het gebied de Verborgen Raamvallei? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief via www.gemeente-mill.nl/deverborgenraamvallei.