Vliegende start voor Sjors Sportief en Sjors Creatief activiteiten in gemeente Mill

Publicatiedatum: Donderdag 12 oktober 2017

Het sport- en cultuurstimuleringsprogramma Sjors Sportief en Sjors Creatief heeft vanaf het startschot op 11 oktober 2017 wederom een run op de activiteiten gehad. Via de website www.sjorssportief.nl schreven zich al 1000 kinderen in voor maar liefst 235 activiteiten.

Het project

In september ontvingen alle basisschoolleerlingen in de gemeente het Sjorsboekje. Het project Sjors Sportief en Sjors Creatief wordt door Stichting Doejemee ingezet in opdracht van de gemeente om de beleidsdoelen te behalen op het gebied van sport en cultuur. Via Sjors Sportief en Sjors Creatief krijgen leerlingen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om activiteiten te volgen op het gebied van sport en cultuur. Zonder meteen lid te worden van een vereniging of club. Veel activiteiten worden gratis aangeboden.

Kinderen mogen zich nog het hele schooljaar inschrijven voor activiteiten via www.sjorssportief.nl. Gedurende het schooljaar kunnen er nog activiteiten toegevoegd worden. Het is dus raadzaam om de website goed in de gaten te houden.

De Sjors Club

Nieuw dit schooljaar is De Sjors Club, een plek waar kinderen elkaar ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren. De kinderen zullen de inhoud van De Sjors Club bepalen, daarvoor zullen we op verschillende manieren interactief met de kinderen aan de slag gaan. De opstart van De Sjors Club wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Maatschappelijke Projecten van Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen. Volg ons op www.facebook.com/SjorsClub om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.