Nieuws

Hebben wij al meer oog voor elkaar?

Publicatiedatum: Vrijdag 16 augustus 2019

De Werkgroep Preventie van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid heeft voor de maand augustus een zomerkalender gemaakt met daarop activiteiten die speciaal worden ontplooid of die gewoon doorgaan in augustus.

Lees verder

Keukenbazenbattle 2019

Publicatiedatum: Donderdag 15 augustus 2019

Wil jij de gemeente Mill en Sint Hubert vertegenwoordigen in de leukste en spannendste kookwedstrijd van het jaar? En ben jij 10, 11 of 12 jaar oud? Meld je dan aan voor de Keukenbazenbattle 2019

Lees verder

Inzamelactie taxussnoeisel eindigt 23 augustus 2019

Publicatiedatum: Donderdag 15 augustus 2019

De jaarlijkse inzamelactie van taxussnoeisel door Stichting Taxus Taxi eindigt op 23 augustus 2019. Na die datum neemt de hoeveelheid werkzame basisgrondstof in de taxusnaalden, waarmee chemotherapieën worden gemaakt, af. Dat betekent dat u uw taxussnoeisel t/m donderdag 22 augustus 2019 aan kunt melden.

Lees verder

Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal

Publicatiedatum: Dinsdag 13 augustus 2019

De Euregio Rijn-Waal is dit jaar weer op zoek naar creatieve fotografen die mee willen doen aan de jaarlijkse fotowedstrijd.

Lees verder

Weer naar school

Publicatiedatum: Maandag 12 augustus 2019

Het waren zes heerlijke, warme vakantieweken. Volgende week gaat de Brabantse jeugd weer naar school. Dan is het weer oppassen geblazen in het verkeer!

Lees verder

WhatsApp Buurtpreventie

Publicatiedatum: Maandag 12 augustus 2019

Kom zelf in actie om de veiligheid in uw buurt te vergroten! Dit kan bijvoorbeeld door het oprichten van een Buurtpreventie WhatsApp-groep.

Lees verder

GEZOCHT Keukenbazen!

Publicatiedatum: Vrijdag 9 augustus 2019

Ook dit jaar zoekt de gemeente Mill en Sint Hubert weer Keukenbazen die namens de gemeente mee willen doen aan de leukste en spannende kinderkookwedstrijd van het jaar.

Lees verder

Nieuwe ronde subsidieregeling ‘Brabant geeft Energie’

Publicatiedatum: Donderdag 1 augustus 2019

Vanaf 1 augustus 2019 opent de derde ronde van de subsidieregeling ‘Brabant geeft Energie’. De provincie is op zoek naar projecten ‘van onderop’ die de energietransitie in Brabant aantoonbaar versnellen.

Lees verder

Eerste zomerkalender met activiteiten voor senioren.

Publicatiedatum: Donderdag 25 juli 2019

De Werkgroep Preventie van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid Mill is er zich van bewust dat een heleboel activiteiten in de zomermaanden juli en augustus stoppen. Dit is een eerste poging om een zomerkalender uit te geven met mogelijkheden waar u wél aan kunt deelnemen.

Lees verder

Fotowedstrijd nieuwe gemeentegids

Publicatiedatum: Maandag 22 juli 2019

Over een paar maanden verschijnt de nieuwe gemeentegids voor Mill en Sint Hubert. Net als voorgaande jaren willen wij de gids niet alleen voor u maken, maar ook met u.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.