Nieuws

Informatie over het coronavirus

Publicatiedatum: Woensdag 29 september 2021

Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Om de mogelijke verspreiding in deze provincie in kaart te brengen, start het RIVM morgen een steekproef naar COVID-19.

Lees verder

Ophalen gft: vanaf 1 november een keer in de twee weken

Publicatiedatum: Maandag 25 oktober 2021

We stemmen het ophalen van het groente-, fruit-, tuinafafval en etensresten (gft) af op het seizoen. Daarom verandert vanaf 1 november 2021 de inzameling van uw gft. In de wintermaanden november t/m maart zet u de gft-container een keer in de twee weken aan straat.

Lees verder

Het najaar: het vergeten plantseizoen

Publicatiedatum: Vrijdag 22 oktober 2021

Het najaar is hét ideale moment om te planten! Pak je voorsprong op de lente en geniet eerder van een groene en bloeiende (voor)tuin! Wil jij ook een groenere straat? Trommel dan je straatgenoten op en meld je aan voor een vergroeningsactie van de voortuinen in jouw straat.

Lees verder

Tips voor een succesvol co-ouderschap

Publicatiedatum: Vrijdag 22 oktober 2021

Bij een scheiding komen vaak moeilijke emoties kijken voor zowel ouders als kinderen. Co-ouderschap maakt deze periode nóg uitdagender. En is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe je de gedeelde opvoeding zo soepel mogelijk laat verlopen? CJG Land van Cuijk geeft tips.

Lees verder

4 weken gratis compost op de minimilieustraat

Publicatiedatum: Donderdag 21 oktober 2021

U kunt vier zaterdagen gratis compost afhalen op de minimilieustraten. De actie loopt van zaterdag 23 oktober 2021 tot en met zaterdag 13 november 2021.

Lees verder

Locaties stembureau bekend

Publicatiedatum: Donderdag 21 oktober 2021

Voor de verkiezing van de leden van de raad van de gemeente Land van Cuijk op woensdag 24 november 2021 zijn in onderstaande lokaliteiten een stembureau gevestigd.

Lees verder

Volop banen beschikbaar bij nieuwe gemeente Land van Cuijk

Publicatiedatum: Donderdag 21 oktober 2021

Vanaf 1 januari 2022 gaat de nieuwe gemeente Land van Cuijk van start. Voor deze gemeente worden de komende maanden nog  een heleboel nieuwe collega’s gezocht. De vacatures staan vanaf nu op de website www.werkenbijlandvancuijk.nl en worden gedeeld via onder andere LinkedIn.

Lees verder

Start bouw Woonhof en Vlaar

Publicatiedatum: Woensdag 20 oktober 2021

Mooiland is begonnen met de bouw van woningen op de locaties Vlaar, Woonhof en Bernhardstraat. Het gaat in totaal om 39 woningen.

Lees verder

Kunstschilder Kees Bastiaans krijgt eigen hof

Publicatiedatum: Dinsdag 19 oktober 2021

Kunstschilder Kees Bastiaans wordt op vrijdag 22 oktober 2021 opgenomen in het straatbeeld van de gemeente Mill. Dat gebeurt om 16.00 uur met de onthulling door zijn kinderen Mientje en Karin van het naambord ‘Kees Bastiaanshof’ aan de Oranjeboomstraat in bijzijn van wethouder Jos van den Boogaart.

Lees verder

Winnaars puzzelboek bekend

Publicatiedatum: Dinsdag 19 oktober 2021

In het puzzelboek van de gemeente Mill en Sint Hubert, dat in de zomer bij u thuis werd bezorgd, stond ook een prijspuzzel. Uit de 100 goede inzendingen werden drie prijswinnaars getrokken. Zij werden deze week in het zonnetje gezet.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.