Nieuws

Informatie over het coronavirus

Publicatiedatum: Vrijdag 26 november 2021

Het RIVM adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis. Om de mogelijke verspreiding in deze provincie in kaart te brengen, start het RIVM morgen een steekproef naar COVID-19.

Lees verder

Afscheidsvergadering Gemeenteraad Mill en Sint Hubert d.d. 16 december 2021

Publicatiedatum: Donderdag 9 december 2021

De laatste ceremoniële raadsvergadering van de gemeenteraad Mill en Sint Hubert. In deze vergadering neemt de raad afscheid van de gemeente, reflecteren ze op de gemeente Mill en Sint Hubert en wordt er vooruit gekeken naar de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Lees verder

Nieuwbouw 39 sociale huurwoningen nu officieel gestart

Publicatiedatum: Donderdag 9 december 2021

Afgelopen dinsdag 7 december 2021 werd op symbolische wijze het startsein gegeven voor de nieuwbouw van 39 sociale huurwoningen in het centrum van Mill. Hendriks Bouw en Ontwikkeling bouwt deze in opdracht voor Mooiland. De bewoners kunnen rond oktober 2022 de sleutels van hun nieuwe woning tegemoet zien.

Lees verder

Start bouwrijp maken tweede fase Moerboom III in Wilbertoord

Publicatiedatum: Donderdag 9 december 2021

Aannemer Remmits BV uit Wijchen is gestart met het bouwrijp maken van het bouwplan Moerboom III fase 2 in Wilbertoord. Aan de Van Ophovenlaan worden 10 kavels voor zelfbouwers verkocht en daarnaast worden 18 grondgebonden woningen projectmatig ontwikkeld.

Lees verder

Afscheid college gemeente Mill en Sint Hubert

Publicatiedatum: Woensdag 8 december 2021

Vanaf 1 januari 2022 gaat de gemeente Mill en Sint Hubert op in de gemeente Land van Cuijk. Met deze mooie nieuwe start voor onze vier kernen, neemt het college van burgemeester en wethouders afscheid.

Lees verder

Winterfestijn gaat niet door

Publicatiedatum: Dinsdag 7 december 2021

Helaas hebben we door alle ontwikkelingen rond het coronavirus en de bijbehorende maatregelen moeten besluiten het Winterfestijn te annuleren. Ook het 'Diner aandacht voor elkaar' kan helaas niet doorgaan.

Lees verder

Aardgasvrij wonen

Publicatiedatum: Dinsdag 7 december 2021

Sinds juli 2018 moeten nieuwe woningen aardgasvrij gebouwd worden. Dat heeft een grote verandering teweeg gebracht in het kijken naar nieuwbouwprojecten. Hoe gaat dat in z’n werk als je een nieuwe woning wilt laten bouwen? Waar kun je op letten? En wat kun je doen als je een bestaande woning hebt?

Lees verder

Netjes bij het restafval

Publicatiedatum: Maandag 6 december 2021

Het net van de kerstboom ziet eruit als plastic, maar hoort bij het restafval.

Lees verder

Gemeentelijke informatiepagina verhuist naar De Maas Driehoek

Publicatiedatum: Vrijdag 3 december 2021

De gemeentelijke informatiepagina in De Neije Krant verhuist per 1 januari 2022 aanstaande naar het huis aan huisblad De Maas Driehoek. Vanaf dan kunt u in De Maas Driehoek alle officiële berichten van de gemeente Land van Cuijk vinden: de huishoudelijke mededelingen, agenda’s voor vergaderingen, de bekendmakingen etc.

Lees verder

Dienstverlening in het Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 3 december 2021

Achter de schermen wordt door veel betrokkenen hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Dit zorgt voor enige overlast. Wat dit voor u betekent leest u in dit bericht.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.