Nieuws

Fotowedstrijd nieuwe gemeentegids

Publicatiedatum: Maandag 22 juli 2019

Over een paar maanden verschijnt de nieuwe gemeentegids voor Mill en Sint Hubert. Net als voorgaande jaren willen wij de gids niet alleen voor u maken, maar ook met u.

Lees verder

Gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding

Publicatiedatum: Donderdag 18 juli 2019

In Nederland heeft u het recht om u te kleden zoals u wilt, wat anderen daar ook van vinden. Maar in bepaalde situaties moeten mensen elkaar kunnen aankijken en herkennen. Per 1 augustus 2019 geldt in Nederland een gedeeltelijk verbod op gezichtsbedekkende kleding.

Lees verder

Nieuwbouwplannen Woonhof-Vlaar

Publicatiedatum: Vrijdag 12 juli 2019

Op 2 juli 2019 werd aan belangstellenden de resultaten van het Werkatelier ‘Woonhof – Vlaar’ gepresenteerd.

Lees verder

Inzamelactie taxussnoeisel start voorspoedig

Publicatiedatum: Woensdag 10 juli 2019

De jaarlijkse inzamelactie van taxussnoeisel door de stichting Taxus Taxi beleeft een voorspoedig start. Sinds de start van de actie op 10 juni 2019 is er genoeg snoeisel ingezameld voor ruim 1.000 chemotherapieën.

Lees verder

Raad Mill en Sint Hubert stemt unaniem in met kadernota

Publicatiedatum: Dinsdag 9 juli 2019

De gemeenteraad van Mill en Sint Hubert heeft vorige week unaniem de Kadernota 2020-2023 vastgesteld.

Lees verder

Respijtzorg: noodzakelijk voor alle mantelzorgers

Publicatiedatum: Maandag 1 juli 2019

Centrum Mantelzorg Land van Cuijk adviseert goede zelfzorg. De zomer staat weer voor de deur! De vakantieplannen vliegen ons om de oren. Maar vakantie is niet altijd vanzelfsprekend. Mantelzorgers zijn vaak gebonden aan huis en aan hun dagelijkse zorgtaak. Toch is het ook voor mantelzorgers mogelijk om (kort) weg te gaan. Hoe? Door vervangende mantelzorg te regelen, ook wel respijtzorg genoemd.

Lees verder

Grote belangstelling nieuwbouwplannen Woonhof - Vlaar in Mill

Publicatiedatum: Woensdag 19 juni 2019

Op 12 juni 2019 organiseerden Mooiland en de gemeente Mill en Sint Hubert een informatieavond over de nieuwbouwplannen Woonhof-Vlaar (gebied Oranjeboomstraat/ Bernhardstraat/Hoogstraat in Mill). De avond werd gehouden in Myllesweerd.

Lees verder

Brand Sint Hubert

Publicatiedatum: Dinsdag 7 mei 2019

Vanmiddag heeft een grote brand gewoed bij een pand in Sint Hubert. Inmiddels is deze brand onder controle en is het sein ‘brand meester’ gegeven.

Lees verder

Beheersing eikenprocessierups 2019

Publicatiedatum: Donderdag 18 april 2019

Om de overlast in het komende seizoen zoveel mogelijk te beperken, onderneemt de gemeente Mill en Sint Hubert actie. In dit bericht leest u welke gevaren de eikenprocessierups voor u en uw (huis) dieren op kunnen leveren en welk beheer de gemeenten voeren.

Lees verder

Sympany haalt textiel aan huis op

Publicatiedatum: Donderdag 18 april 2019

Binnenkort haalt Sympany gratis textiel aan huis op. De exacte datum staat op de speciale zakken die u binnenkort in uw brievenbus krijgt. Zet de speciale zak op de aangegeven datum duidelijk zichtbaar aan de straat. Sympany komt deze dan ophalen.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.