Nieuws

Wim Hillenaar wordt waarnemend burgemeester gemeente Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 3 december 2021

Wim Hillenaar is per 1 januari 2022 de waarnemend burgemeester van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. Commissaris van de Koning Ina Adema heeft dat besloten, na overleg met de lijsttrekkers van de partijen die de nieuwe gemeenteraad gaan vormen.

Lees verder

Land van Cuijk werkt aan groene(re) voortuinen

Publicatiedatum: Donderdag 2 december 2021

In het voor- en najaar van 2022 worden er nog meer straten in het Land van Cuijk geholpen om voortuinen te vergroenen. Wil jij ook samen met je straatgenoten aan de slag? Trommel dan je straatgenoten op en meld je aan met een enthousiast bericht of plan.

Lees verder

Vijf gemeenteraden stemden in met de leges, reinigingsheffingen en rioolheffing 2022

Publicatiedatum: Donderdag 2 december 2021

De vijf gemeenteraden van Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis stemden in met de leges, reinigingsheffingen en rioolheffing voor het belastingjaar 2022. De verordening is wel eerst besproken in de Land van Cuijkraad.

Lees verder

Afscheid college gemeente Mill en Sint Hubert

Publicatiedatum: Woensdag 1 december 2021

Helaas laten de huidige coronamaatregelen het niet toe om het afscheid op Kasteel Tongelaar in de oorspronkelijke vorm door te laten gaan. Het afscheid zal daarom op woensdag 15 december 2021 op een digitale manier plaatsvinden in de vorm van een talkshow met de collegeleden en enkele gasten uit onze gemeente en daar buiten.

Lees verder

Gemeentehuis gesloten in verband met voorbereiding herindeling

Publicatiedatum: Dinsdag 30 november 2021

Vanwege een personeelstraining ter voorbereiding op de gemeente Land van Cuijk sluit het gemeentehuis op donderdagmiddag 9 december aanstaande om 12.30 uur. Op deze middag is ons telefonisch informatiecentrum vanaf 12.30 ook niet meer bereikbaar.

Lees verder

Definitieve uitslag herindelingsverkiezingen Land van Cuijk

Publicatiedatum: Maandag 29 november 2021

Op 22, 23 en 24 november 2021 waren de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk. De definitieve uitslag is op maandag 29 november 2021 vastgesteld in een openbare zitting van het centraal stembureau.

Lees verder

8 tips voor het stoken van uw houtkachel of open haard

Publicatiedatum: Maandag 29 november 2021

Een brandend haardvuurtje: veel mensen vinden het gezellig. Helaas is de rook ongezond voor uzelf en uw omgeving. Wilt u toch een vuurtje aansteken? Met deze tips kunt u de uitstoot van schadelijke stoffen beperken.

Lees verder

Statement voorzitters Brabantse Veiligheidsregio's over de laatste ontwikkelingen

Publicatiedatum: Vrijdag 26 november 2021

Met een zwaar gemoed schrijven wij deze boodschap aan u. Wat hadden we het allemaal graag anders gezien, wat hadden wij dit jaar graag op een andere manier willen afsluiten dan het vorige. Na ruim anderhalf jaar zijn we allemaal meer dan corona moe. Maar het virus blijft ons ook nu weer voor onaangename verrassingen stellen.

Lees verder

Gezocht: nieuwe energiebespaarcoaches in Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 26 november 2021

Er is veel belangstelling van huurders om een afspraak te maken met onze energiebespaarcoaches. De ondersteuning van de coaches wordt zeer gewaardeerd. Om huurders die een beroep doen op de energiecoach zo snel mogelijk te helpen, zijn we op zoek naar nieuwe coaches.

Lees verder

Jeugdgemeenteraad schenkt aan het goede doel

Publicatiedatum: Vrijdag 26 november 2021

De jeugdgemeenteraad heeft voor 2021 het goede doel uitgekozen waaraan ze willen doneren. Een Glimlach doet Wonderen.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.