Nieuws

Collegecolumn wethouder Erik van Daal

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

Samen sterk voor de jeugd

Publicatiedatum: Woensdag 5 mei 2021

De gemeenten in het Land van Cuijk maken het mogelijk dat er in deze tijd extra aandacht voor jongeren is. Mede vanuit het actieprogramma 'Jeugd aan zet' organiseert Welzijnsorganisatie Sociom allerlei (online) activiteiten voor de jeugd.

Lees verder

Nieuwe wandelroute geopend

Publicatiedatum: Woensdag 5 mei 2021

Sinds vrijdag 30 april 2021 kunnen wandelaars die houden van een stevige wandeling - met diepgang - hun hart ophalen. Die dag openden Zuster Angela, van het klooster Sint Josephsberg in Megen en Ina Adema, Commissaris van de Koning ‘Ons Kloosterpad’. Het pad loopt in 15 etappes door 330 km prachtig Brabants landschap en langs een vijftigtal kloosters.

Lees verder

Dodenherdenking gemeente Mill en Sint Hubert

Publicatiedatum: Maandag 3 mei 2021

Helaas kan de traditionele herdenkingsceremonie op 4 mei, bij het monument aan het Acaciahof ook dit jaar niet doorgaan. De gemeente Mill en Sint Hubert heeft daarom in samenwerking met de Lokale Omroep Mill een uitzending gemaakt om alle oorlogsslachtoffers te herdenken.

Lees verder

Nieuwe webinars GGD Hart voor Brabant

Publicatiedatum: Maandag 3 mei 2021

GGD Hart voor Brabant verzorgt in mei verschillende nieuwe webinars. Deze webinars zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Het enige wat u hoeft te doen is u aan te melden voor het webinar dat u interessant vindt. Dat kan via www.ggdhvb.nl/webinars.

Lees verder

Deelname aan gemeenteraadsverkiezingen Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 30 april 2021

Bent u van plan om met een partij/lijst deel te nemen aan de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk? Dan is het goed om te weten welke stappen u daarvoor moet zetten. Daarom organiseren we op woensdag 12 mei 2021 van 19.00 uur tot 20.00 uur nogmaals een digitale informatiebijeenkomst.

Lees verder

College column wethouder Jos van den Boogaart

Publicatiedatum: Vrijdag 30 april 2021

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

De ZorgSchakel: een lichtpuntje voor ouderen in coronatijd

Publicatiedatum: Woensdag 28 april 2021

De Werkgroep Preventie van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid heeft veel compassie met de bewoners van onze gemeente wat corona betreft. Gelukkig is het in deze tijd, waarin het virus nog steeds rondwaart, niet alleen negativiteit wat de klok slaat. Ook in coronatijd zijn er genoeg lichtpuntjes te vinden. En zo’n lichtpuntje is de ZorgSchakel Sint Hubert.

Lees verder

Geef uw tips en opmerkingen door aan de provincie

Publicatiedatum: Woensdag 28 april 2021

Op dit moment liggen 2 provinciale documenten ter inzage, die voor alle Brabantse gemeenten, inwoners en bedrijven relevant zijn. Het gaat om de Brabantse ontwerp Omgevingsverordening en om het ontwerp Regionaal Water en Bodem Programma 2022-2027.

Lees verder

Drie Koninklijke onderscheidingen in de gemeente Mill en Sint Hubert

Publicatiedatum: Maandag 26 april 2021

Vanochtend (26 april 2021) zijn de heer Theo Bergmans, De heer Jan van der Linden en Mevrouw Annie van Reijmersdal-Essers benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.