Nieuws

Stuur eens een kaartje

Publicatiedatum: Maandag 31 augustus 2020

Hoe vaak sturen we onze vrienden, kennissen of collega’s nog een leuk kaartje? Bijvoorbeeld om te laten weten hoe leuk onze vakantie is geweest. Of om stiekem te laten merken dat we ze missen…

Lees verder

Centrum Mantelzorg start met online informatiebijeenkomsten en mantelzorggroepen

Publicatiedatum: Vrijdag 28 augustus 2020

Vanaf september 2020 geeft Centrum Mantelzorg Land van Cuijk online informatie en advies aan mantelzorgers. Ook organiseert het Centrum Mantelzorg online mantelzorggroepen waar lotgenoten met elkaar in gesprek gaan.

Lees verder

Doe mee aan de Verspillingsvrije Week

Publicatiedatum: Woensdag 26 augustus 2020

Vind jij het ook zonde om voedsel te verspillen? Doe dan mee met de Verspillingsvrije Week, een initiatief van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling.

Lees verder

Snoei uw taxushaag tot en met 10 september

Publicatiedatum: Woensdag 26 augustus 2020

De stichting Taxus Taxi zet alles op alles om de doelstelling van 425.000 kilo snoeisel te behalen. De stichting kan dit alleen met uw hulp! Snoeit u uw taxushaag nog uiterlijk 10 september 2020, om ook úw takje bij te dragen in de strijd tegen kanker?

Lees verder

Als mantelzorger tijdelijk de zorg overdragen? Deze checklist helpt

Publicatiedatum: Donderdag 20 augustus 2020

Zorg en hulp aan een naaste kan intensief zijn. Voor mantelzorgers die de zorg af en toe tijdelijk willen overdragen aan iemand anders, is er nu een hulpmiddel.

Lees verder

Statement voorzitters veiligheidsregio's in Noord-Brabant; Houd u aan de regels, want de coronabesmettingen blijven zorgwekkend

Publicatiedatum: Woensdag 19 augustus 2020

Het is nog geen twee weken geleden dat wij onze zorg uitspraken over het toenemende aantal coronabesmettingen. Die toename gaat helaas onverminderd door. In het westen van het land, maar ook in delen van onze eigen provincie.

Lees verder

Werkzaamheden Pastoor Jacobsstraat opgeschort

Publicatiedatum: Dinsdag 18 augustus 2020

Vorige week werd onder andere via deze website aangekondigd dat er van 21 augustus 2020 tot 24 augustus 2020 onderhoudswerkzaamheden zouden plaatsvinden aan de N264.

Lees verder

Informatiebijeenkomst Mantelzorg en Persoons Gebonden Budget

Publicatiedatum: Dinsdag 18 augustus 2020

Op woensdagavond 9 september 2020 organiseert het Centrum Mantelzorg Land van Cuijk een online informatiebijeenkomst voor mantelzorgers over het Persoons Gebonden Budget (PGB).

Lees verder

Meer ondersteuning voor mantelzorgers

Publicatiedatum: Donderdag 13 augustus 2020

Er komt meer ondersteuning voor mensen die intensief voor hun zieke partner, kind of andere naaste zorgen; de zogenaamde mantelzorgers. De vijf gemeenten in het Land van Cuijk hebben hiervoor nieuw beleid gemaakt.

Lees verder

Nieuwe Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Brabant-Noord

Publicatiedatum: Maandag 10 augustus 2020

De voorzitter van de Veiligheidsregio Brabant – Noord, drs. J.M.L.N. Mikkers, heeft op 8 augustus 2020 de Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Brabant-Noord aangepast en vastgesteld.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.