Nieuws

Glasvezel

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019

In week 36 (2 tot en met 7 september) is de start gemaakt met de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeenten Cuijk, Grave en Mill. In opdracht van E-Fiber (netwerkeigenaar) gaat aannemer SPIE elk huis in de gemeente voorzien van een aansluiting.

Lees verder

Fotowedstrijd Euregio Rijn-Waal gaat tweede ronde in

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019

Zo´n 100 foto´s afkomstig van 35 verschillende fotografen waren het mooie resultaat van onze jaarlijkse fotowedstrijd "Blik over de grens", waarbij wij Nederlandse en Duitse hobbyfotografen uit de Euregio Rijn-Waal vroegen om een letterlijk een blik over de grens te werpen. Het is nu aan u om op uw favoriete foto te stemmen.

Lees verder

Collegecolumn Burgemeester Antoine Walraven

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

In memoriam Herman Wijdeven

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019

Met verslagenheid heeft het gemeentebestuur van de gemeente Mill en Sint Hubert kennis genomen van het plotseling overlijden van de heer Herman Wijdeven.

Lees verder

Gladheidbestrijding

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019

In en rond de winter kan gladheid ontstaan door sneeuwval of ijzel. Op zo’n moment krijgt de gemeente vaak vragen over gladheidsbestrijding. Daarom hebben we de belangrijkste zaken voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

15 november 2019 dag van de Mantelzorg 2019

Publicatiedatum: Dinsdag 22 oktober 2019

Op 15 november 2019, de landelijke 'Dag van de Mantelzorg', organiseert het Centrum Mantelzorg Land van Cuijk een feestelijke dag voor alle mantelzorgers in het Land van Cuijk.

Lees verder

Op de fiets? Laat je telefoon lekker zitten

Publicatiedatum: Vrijdag 6 september 2019

Stap jij ook weer op de fiets na de vakantie? Denk eraan: hou je mobiel in je zak!

Lees verder

Leefbaarheidsbijdrages 2019 uitgereikt in de Wilg

Publicatiedatum: Vrijdag 6 september 2019

Afgelopen dinsdag 3 september 2019 vond in de Wilg in Wilbertoord de uitreikingsavond van de leefbaarheidsbijdragen 2019 plaats. Tijdens deze feestelijke avond werden tien goede ideeën beloond met een bedrag van ruim €22.000. Alle ideeën pasten binnen een van de vier thema’s van het subsidiebeleid van onze gemeente en konden een bijdrage ontvangen van maximaal €5000. In tegenstelling tot voorgaande jaren waren de prijswinnaars uitgenodigd om tijdens deze bijeenkomst hun eigen initiatief toe te lichten. Dit deed iedereen op zijn eigen manier en de reacties waren positief. In dit artikel vindt u een overzicht van de gehonoreerde initiatieven per thema

Lees verder

Informatieve en interactieve avond over bestuurlijke toekomst gemeente

Publicatiedatum: Donderdag 29 augustus 2019

Op 23 september 2019 organiseert de gemeenteraad van de gemeente Mill en Sint Hubert een informatieve en interactieve avond over de bestuurlijke toekomst. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in Myllesweerd.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.