Nieuws

Kom erbij en kom koken!

Publicatiedatum: Donderdag 15 november 2018

Gratis kookworkshop voor uitkeringsgerechtigden. De gemeenten in het Land van Cuijk bieden inwoners met een uitkering de kans om een gratis kookworkshop te volgen op een van de drie smaakcentra in het Land van Cuijk.

Lees verder

Supergewone mensen gezocht!

Publicatiedatum: Woensdag 14 november 2018

Er is een tekort aan pleegouders in Nederland. Ook in Noordoost Brabant is behoefte aan meer pleegouders. Iedere maand wachten hier ongeveer 40 kinderen op een pleeggezin.

Lees verder

App Omgevingsalert - overheidsbekendmakingen gemakkelijk volgen

Publicatiedatum: Woensdag 14 november 2018

Wilt u gemakkelijk en snel op de hoogte blijven van ontwikkelingen in uw buurt? Bijvoorbeeld of er een boom gekapt gaat worden? Of dat uw buurman zijn huis gaat verbouwen? Of dat er een evenement wordt georganiseerd in uw straat? Installeer de app Omgevingsalert op uw smartphone en niets ontgaat u meer.

Lees verder

Ontevreden over onze dienstverlening? Laat het ons weten via de klantenservice

Publicatiedatum: Dinsdag 13 november 2018

Elke dag opnieuw doen wij er alles aan om onze inwoners, ondernemers en andere relaties (klanten) goed van dienst te zijn. Vaak gaat dat prima, maar soms kan het gebeuren dat u niet (of niet helemaal) tevreden bent met de manier waarop wij u hebben geholpen.

Lees verder

Gladheidbestrijding

Publicatiedatum: Dinsdag 13 november 2018

In en rond de winter kan gladheid ontstaan door sneeuwval of ijzel. Op zo’n moment krijgt de gemeente vaak vragen over gladheidsbestrijding. Daarom hebben we de belangrijkste zaken voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Hulp voor erfvogels in Mill en Sint Hubert

Publicatiedatum: Maandag 12 november 2018

De erfvogel heeft het zwaar. Mede doordat erven tegenwoordig grootschaliger en netter zijn, neemt de broedgelegenheid en voedselvoorraad af. Met het project ErvenPlus helpt Brabants Landschap, in samenwerking met Brabantse gemeentes en Orbis, erfvogels door erven biodiverser en aantrekkelijker te maken.

Lees verder

Gemeenteraad Mill stemt unaniem in met begroting 2019

Publicatiedatum: Maandag 12 november 2018

Afgelopen donderdag heeft de gemeenteraad van Mill en Sint Hubert unaniem ingestemd met Programmabegroting 2019-2022. Met deze vaststelling beschikt de gemeente opnieuw over een meerjarig sluitende begroting.

Lees verder

Collegecolumn wethouder Jos van den Boogaart

Publicatiedatum: Maandag 12 november 2018

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

Stop voor een kind

Publicatiedatum: Vrijdag 9 november 2018

Stop voor een kind: Word brigadier in Mill. Help onze kinderen veilig oversteken! Het kost maar een kwartiertje van je tijd en je redt daarmee wel kinderlevens!

Lees verder

Nieuwe leden jeugdgemeenteraad

Publicatiedatum: Vrijdag 9 november 2018

Ieder jaar verwelkomen we weer vijf nieuwe leden in onze jeugdgemeenteraad. En nemen we afscheid van de jeugdgemeenteraadsleden die de basisschool hebben verlaten.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.