Nieuws

Collegecolumn burgemeester Walraven

Publicatiedatum: Donderdag 19 maart 2020

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

Busdienstenregelingen in Brabant aangepast vanwege coronavirus

Publicatiedatum: Woensdag 18 maart 2020

Vanaf donderdag 19 maart 2020 rijden de vervoerders Arriva en Hermes volgens een aangepaste dienstregeling. De provincie heeft aan de vervoerders gevraagd om ervoor te zorgen dat alle belangrijke bestemmingen, zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, bedrijven en werklocaties, goed bereikbaar blijven.

Lees verder

Reconstructie Vorleweg gaat 3e fase in

Publicatiedatum: Woensdag 18 maart 2020

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan de tweede fase van de reconstructie van de Vorleweg. Direct daarna wordt gestart met de derde fase.

Lees verder

Het landelijke publieksinformatienummer 0800-1351 langer geopend

Publicatiedatum: Dinsdag 17 maart 2020

Het blijkt dat in de avonduren veel onnodig wordt gebeld naar 112 in verband met Corona. De openingstijden van het landelijke nummer zijn daarom deze week verruimd en is geopend van 08.00 uur tot 22.00 uur.

Lees verder

Dienstverlening gemeente Mill en Sint Hubert

Publicatiedatum: Maandag 16 maart 2020

De gemeente Mill en Sint Hubert probeert gedurende deze coronacrisis haar dienstverlening zo veel mogelijk gewoon door te laten gaan. Door de situatie kan het wel zijn dat het iets langer duurt voordat we in kunnen gaan op uw (aan)vraag of verzoek.

Lees verder

Bericht burgemeester Walraven: "Ik leef met u mee"

Publicatiedatum: Maandag 16 maart 2020

Een bericht van burgemeester Walraven: "Ik leef met u mee".

Lees verder

Scholen, kinderdagverblijven, horeca en sportscholen dicht tot en met maandag 6 april 2020

Publicatiedatum: Zondag 15 maart 2020

Op zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs.

Lees verder

Noodverordening afgelasten evenementen en bijeenkomsten, 13 maart 2020

Publicatiedatum: Vrijdag 13 maart 2020

Om het afgelasten van evenementen en bijeenkomsten van meer dan 100 personen te kunnen handhaven is per direct een regionale noodverordening van kracht gegaan. Deze noodverordening is geldig voor het gehele grondgebied van de Veiligheidsregio Brabant-Noord. Onze gemeente valt hieronder. Dit is een maatregel om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Lees verder

Pioniers actief in Langenboom

Publicatiedatum: Donderdag 12 maart 2020

Aan de Venweg in Langenboom wordt dit jaar 16 hectare aan natuur ontwikkeld. Niet door Staatsbosbeheer, niet door Brabants Landschap of Natuurmonumenten, maar door twee (oud)agrariërs met visie: dhr. Willems en dhr. van Dommelen. Met ondersteuning van de gemeente Mill en Sint Hubert, het Groen Ontwikkelfonds Brabant en adviesbureau Areal wordt de kleine landbouwenclave van de familie Willems omgezet in nat hooiland.

Lees verder

Gemeenteraadsvergadering Mill en Sint Hubert zonder publiek

Publicatiedatum: Dinsdag 10 maart 2020

Gelet op de adviezen van het RIVM en de Veiligheidsregio Brabant Noord met betrekking tot het coronavirus, zijn de vergaderingen van de raad en de raadscommissies tot nader bericht niet toegankelijk voor het publiek.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.