Nieuws

Jachtvliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht gaan weer avondvliegen

Publicatiedatum: Woensdag 6 januari 2021

Vanaf maandag 11 januari 2021 gaan jachtvliegtuigen van de Koninklijke Luchtmacht weer in de avonduren vliegen. In de weken 2, 3, 6, 7, 10 en 11 wordt er van maandag tot en met donderdag gevlogen tot uiterlijk 23.00 uur.

Lees verder

Rectificatie Afvalkalender 2021

Publicatiedatum: Woensdag 6 januari 2021

Op de Afvalkalender 2021 staan de openingstijden van de milieustraat en de groenstraat in Haps fout weergegeven.

Lees verder

Wat de effecten van corona ook zijn: Sociom helpt

Publicatiedatum: Dinsdag 5 januari 2021

Het is een heftige tijd waarbij iedereen wordt geraakt door het coronavirus. Door eigen ziekteklachten of overlijden in de naaste omgeving. Bij Sociom kunnen mensen altijd terecht voor een gesprek, praktische hulp, advies of ondersteuning.

Lees verder

Meldpunt Fouten in Overheidsregistraties

Publicatiedatum: Dinsdag 5 januari 2021

Om burgers, bedrijven en organisaties goed van dienst te kunnen zijn, gebruiken veel overheidsorganisaties gegevens. Zo zijn overheidsorganisaties verplicht gebruik te maken van de gegevens uit de basisregistraties. Het is dus belangrijk dat al die gegevens kloppen.

Lees verder

Laatste maand voor collectieve inkoopactie isolatie en zonnepanelen

Publicatiedatum: Maandag 4 januari 2021

Goede voornemens om duurzamer, zuiniger en/of comfortabeler te gaan leven? Maak het verduurzamen van uw woning gemakkelijker en goedkoper door deze maand nog aan te sluiten bij de collectieve inkoopactie van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert en Winst uit je Woning.

Lees verder

Hoe bezorg je je kind thuis een leuke tijd?

Publicatiedatum: Maandag 4 januari 2021

Je kind in huis vermaken, hoe doe je dat? Na de online lessen slaat de verveling vaak toe. Normaal konden jullie samen uitstapjes maken, maar helaas zijn veel attracties nu gesloten.

Lees verder

Prijswinnaars Enquête nieuwe gemeente Land van Cuijk

Publicatiedatum: Dinsdag 29 december 2020

Op woensdag 23 en donderdag 24 december 2020 zijn de prijswinnaars in het zonnetje gezet. Uit handen van wethouder Bouke de Bruin en burgemeester Antoine Walraven ontvingen zij het pakket.

Lees verder

Webinar kom in beweging tegen Corona

Publicatiedatum: Maandag 28 december 2020

‘Kom in beweging tegen corona’ is een gratis webinar met Guus van den Heuvel, buurtsportcoach, en Roel van de Sande, combinatiefunctionaris. Zij geven een half uur lang tips, inzichten en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.

Lees verder

Ondersteuningsverklaring verkiezingen 2021

Publicatiedatum: Maandag 28 december 2020

Nieuwe partijen die meedoen aan de Tweede Kamerverkiezing dienen ondersteuningsverklaringen in te leveren. Een ondersteuningsverklaring is een schriftelijke verklaring van een kiesgerechtigde die deelname van een partij aan de verkiezing ondersteunt.

Lees verder

Aanvraagperiode leefbaarheidsbijdrage opent 1 januari

Publicatiedatum: Dinsdag 22 december 2020

Vanaf 1 januari 2021 tot en met 1 maart 2021 kunt u weer een aanvraag indienen. U als inwoner weet vaak zelf het beste wat er moet gebeuren om leven in uw dorp nog fijner te maken.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.