Nieuws

Binnenkort kan de mantelzorgwaardering weer aangevraagd worden

Publicatiedatum: Vrijdag 14 mei 2021

De vijf gemeenten in het Land van Cuijk verstrekken jaarlijks een waardering aan mantelzorgers. Aanvragen kan van 1 juni tot 15 december 2021.

Lees verder

Samen bouwen aan de nieuwe gemeente Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

Het is belangrijk dat elk dorp in de nieuwe gemeente Land van Cuijk tot zijn recht komt. Daarom zijn we druk bezig met voorbereidingen, zoals een KernenCV voor elk dorp en een beschrijving voor o.a. een goede samenwerking met de gemeente.

Lees verder

Wat als je vermoedt dat je kind alcohol drinkt of drugs gebruikt? Tips van het Centrum Jeugd en Gezin

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

Kleding met een wietgeur, slaapproblemen en onverklaarbare uitgaven. Het kan er allemaal op wijzen dat je kind alcohol drinkt of drugs gebruikt. Daarom is het hartstikke belangrijk om hierover in gesprek te gaan met je kind. Het Centrum Jeugd en Gezin Land van Cuijk geeft tips.

Lees verder

Langenboomse Zorg Centraal: een lichtpuntje voor ouderen in coronatijd

Publicatiedatum: Vrijdag 7 mei 2021

De Werkgroep Preventie van het Lokaal Beraad Ouderenbeleid heeft veel compassie met de bewoners van onze gemeente wat corona betreft. Gelukkig is het in deze tijd, waarin het virus nog steeds rondwaart, niet alleen negativiteit wat de klok slaat. Ook in coronatijd zijn er genoeg lichtpuntjes te vinden. En zo’n lichtpuntje Langenboomse Zorg Centraal (LZC).

Lees verder

Deelname aan gemeenteraadsverkiezingen Land van Cuijk

Publicatiedatum: Vrijdag 30 april 2021

Bent u van plan om met een partij/lijst deel te nemen aan de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Land van Cuijk? Dan is het goed om te weten welke stappen u daarvoor moet zetten. Daarom organiseren we op woensdag 12 mei 2021 van 19.00 uur tot 20.00 uur nogmaals een digitale informatiebijeenkomst.

Lees verder

College column wethouder Jos van den Boogaart

Publicatiedatum: Vrijdag 30 april 2021

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

College column burgemeester Antoine Walraven

Publicatiedatum: Vrijdag 23 april 2021

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

Gemeenten controleren panden op spookbewoning

Publicatiedatum: Woensdag 14 april 2021

Van 2 tot en met 9 april 2021 was er in de gemeenten van het basisteam Maas en Leijgraaf een actie om spookbewoning in kaart te brengen. In Grave, Mill en Sint Hubert, Cuijk, Sint Anthonis, Boxmeer, Landerd en Uden werden bij zo’n 60 panden onaangekondigd controles uitgevoerd. De gemeente Boekel had dit in januari al gedaan.

Lees verder

GGD Hart voor Brabant nodigt 27.000 jongeren uit voor vaccinatie tegen HPV en/of Meningokokken ACWY

Publicatiedatum: Vrijdag 9 april 2021

Eind maart ontvingen ongeveer 27.000 jongeren binnen het werkgebied van de GGD Hart voor Brabant een uitnodiging voor vaccinaties tegen HPV en meningokokken ACWY. De vaccinaties zullen tussen 6 en 30 april 2021 gezet worden.

Lees verder

Rotonde Wanroijseweg-Meulenveldt afgesloten wegens werkzaamheden

Publicatiedatum: Donderdag 8 april 2021

Van donderdag 29 april 2021, 07.00 uur tot en met zondag 2 mei 2021, 20.00 uur worden werkzaamheden uitgevoerd aan de rotonde Wanroijseweg – Meulenveldt in Mill. Gedurende deze periode is de Wanroijseweg, tussen de Molenheidseweg en de Van den Boogaardweg, afgesloten voor al het doorgaande verkeer. De Aldi blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.