Nieuws

Doe mee aan de Verspillingsvrije Week

Publicatiedatum: Woensdag 26 augustus 2020

Vind jij het ook zonde om voedsel te verspillen? Doe dan mee met de Verspillingsvrije Week, een initiatief van de stichting Samen Tegen Voedselverspilling.

Lees verder

Snoei uw taxushaag tot en met 10 september

Publicatiedatum: Woensdag 26 augustus 2020

De stichting Taxus Taxi zet alles op alles om de doelstelling van 425.000 kilo snoeisel te behalen. De stichting kan dit alleen met uw hulp! Snoeit u uw taxushaag nog uiterlijk 10 september 2020, om ook úw takje bij te dragen in de strijd tegen kanker?

Lees verder

Statement voorzitters veiligheidsregio's in Noord-Brabant; Houd u aan de regels, want de coronabesmettingen blijven zorgwekkend

Publicatiedatum: Woensdag 19 augustus 2020

Het is nog geen twee weken geleden dat wij onze zorg uitspraken over het toenemende aantal coronabesmettingen. Die toename gaat helaas onverminderd door. In het westen van het land, maar ook in delen van onze eigen provincie.

Lees verder

Meer ondersteuning voor mantelzorgers

Publicatiedatum: Donderdag 13 augustus 2020

Er komt meer ondersteuning voor mensen die intensief voor hun zieke partner, kind of andere naaste zorgen; de zogenaamde mantelzorgers. De vijf gemeenten in het Land van Cuijk hebben hiervoor nieuw beleid gemaakt.

Lees verder

Nieuwe Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Brabant-Noord

Publicatiedatum: Maandag 10 augustus 2020

De voorzitter van de Veiligheidsregio Brabant – Noord, drs. J.M.L.N. Mikkers, heeft op 8 augustus 2020 de Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Brabant-Noord aangepast en vastgesteld.

Lees verder

Statement voorzitters veiligheidsregio's in Noord-Brabant

Publicatiedatum: Donderdag 6 augustus 2020

Alarmerende cijfers over coronabesmettingen. Statement voorzitters veiligheidsregio's in Noord-Brabant. Statement van 6 augustus 2020

Lees verder

Statement voorzitters veiligheidsregio's in Noord-Brabant; Wake-up call

Publicatiedatum: Donderdag 23 juli 2020

De besmettingen met corona nemen toe. Ook in onze provincie. Het gaat om besmettingen die veelal binnenshuis zijn opgelopen volgens het RIVM. In contacten met familie, vrienden, op kantoor. Dit baart ons zorgen.

Lees verder

Noodverordening COVID-19 geactualiseerd

Publicatiedatum: Woensdag 15 juli 2020

De plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsregio Brabant – Noord, mw. drs. W.J.L. Buijs – Glaudemans, heeft op 14 juli 2020 de Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Brabant-Noord aangepast en vastgesteld.

Lees verder

Gezamenlijk statement Veiligheidsregio over nieuwe ontwikkelingen

Publicatiedatum: Donderdag 25 juni 2020

Gezamenlijk statement Veiligheidsregio over nieuwe ontwikkelingen

Lees verder

Vanaf 1 juni testen mogelijk voor iedereen met milde klachten

Publicatiedatum: Donderdag 28 mei 2020

Iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, kan vanaf 1 juni via een landelijk nummer een afspraak maken om zich te laten testen bij de GGD.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.