Nieuws

Informatiebijeenkomst over prettig langer thuis wonen

Publicatiedatum: Donderdag 7 oktober 2021

We blijven steeds langer thuis wonen. Velen willen dit zelf ook, maar het is ook steeds vaker een ‘moet’. Het zorglandschap verandert namelijk. Daarom is het belangrijk dat mensen weten wat hun opties zijn. En nog belangrijker; hoe ze zaken goed kunnen regelen. Om inwoners bij te praten over dit onderwerp, is er een informatiebijeenkomst georganiseerd op dinsdag 19 oktober 2021.

Lees verder

Uitvoering Lokaal Sportakkoord Mill en Sint Hubert

Publicatiedatum: Dinsdag 5 oktober 2021

Afgelopen jaar is het Sportakkoord Mill en Sint Hubert ondertekend. Het sportakkoord is een set van allerlei ambities en acties om de inwoners van Mill en Sint Hubert meer en beter in beweging te brengen. De uitvoering hiervan ligt bij de inwoners, verenigingen en organisaties die hier graag hun steentje aan bijdragen.

Lees verder

Grindkoffer; Met subsidie uw regenpijp afkoppelen

Publicatiedatum: Dinsdag 5 oktober 2021

De herfst is begonnen en veel mensen gaan weer in de tuin aan het werk. De komende weken lichten wij daarom, ter inspiratie, afkoppelmogelijkheden uit waar u mee aan de slag zou kunnen. Deze week: de grindkoffer

Lees verder

Asfaltonderhoud op diverse wegen

Publicatiedatum: Vrijdag 1 oktober 2021

In opdracht van de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert worden er van 11 tot en met 15 oktober 2021 asfaltwerkzaamheden uitgevoerd aan diverse wegen in deze drie gemeenten.

Lees verder

Coronatoegangsbewijs voor evenementen, horeca of culturele activiteiten

Publicatiedatum: Donderdag 30 september 2021

Het coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een testbewijs van maximaal 24 uur oud. Vanaf zaterdag 25 september 2021 word je als bezoeker in de horeca en bij evenementen of culturele voorstellingen gevraagd om je coronatoegangsbewijs te tonen.

Lees verder

Geef uw mening over wat belangrijk is voor uw kern

Publicatiedatum: Donderdag 30 september 2021

Bouwen aan de nieuwe gemeente Land van Cuijk? Dat doen we samen! In deze samenwerking is het van belang dat iedere kern aangeeft wat belangrijke punten zijn voor de toekomst.

Lees verder

Wadi; Met subsidie uw regenpijp afkoppelen

Publicatiedatum: Dinsdag 28 september 2021

De herfst is begonnen en veel mensen gaan weer in de tuin aan het werk. De komende weken lichten wij daarom, ter inspiratie, afkoppelmogelijkheden uit waar u mee aan de slag zou kunnen. Deze week: de wadi.

Lees verder

Voor Elkaar Pas voor Wmo-reizigers in Noordoost-Brabant

Publicatiedatum: Maandag 27 september 2021

Om opnieuw kennis te maken met het openbaar worden tussen 27 september en 9 oktober in de regio OV-OpStapDagen georganiseerd. Hiermee willen wij onze Wmo-pashouders helpen weer met de bus of de trein te reizen. Op zaterdag 2 oktober is er een bijeenkomst in Cuijk.

Lees verder

Onderzoek naar gezondheid kinderen van 0 t/m 11 jaar van start

Publicatiedatum: Maandag 27 september 2021

Vanaf maandag 20 september 2021 valt bij een groot aantal ouders een uitnodiging voor deelname aan de kindmonitor in de bus. Het gaat om een grootschalig onderzoek naar de gezondheid van kinderen van 0 t/m 11 jaar.

Lees verder

Hoe woon jíj in de toekomst als je ouder wordt? Of jouw ouders?

Publicatiedatum: Maandag 27 september 2021

Dinsdag 19 oktober 2021 organiseren de gemeenten binnen het Land van Cuijk een informatiebijeenkomst over mantelzorg. Een avond vol informatie, tips en inspirerende praktijkvoorbeelden. Na deze avond weet je precies hoe je onder andere een (pré-) mantelzorgwoning kunt regelen. Voor jezelf, óf je ouders.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.