Nieuws

Boom geplant van Milieuvereniging Land van Cuijk

Publicatiedatum: Maandag 15 november 2021

Op woensdagmiddag 10 november 2021 hebben de vijf loco-burgemeesters van de vijf gemeenten in het Land van Cuijk gezamenlijk in Rijkevoort een boom geplant.

Lees verder

Weetkeet verduurzamen woning in Boxmeer en Sint-Anthonis

Publicatiedatum: Maandag 15 november 2021

De Groene WeetKeet van energieloket Brabant Woont Slim staat op koopzondag 28 november 2021 in Boxmeer en van 10 t/m 12 december 2021 op de Kerstmarkt in Sint-Anthonis. Inwoners uit het Land van Cuijk zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Lees verder

Jouw versleten plastic auto verdient een nieuw leven

Publicatiedatum: Maandag 15 november 2021

Harde plastic gebruiksvoorwerpen zoals een speelgoedauto, tuinstoelen, schepjes en emmers zijn goede grondstoffen om nieuwe voorwerpen van te maken. Daarom worden ze apart verzameld.

Lees verder

Melden misstanden buitengebied

Publicatiedatum: Vrijdag 12 november 2021

Het buitengebied kent allerlei problemen die de natuur aantasten, de rust verstoren en de leefbaarheid bedreigen. Strafbare feiten vinden er met regelmaat plaats. Om dit soort misstanden aan te pakken is er goed toezicht nodig, Samen Sterk in Brabant (SSiB) verzorgt de toezicht en handhaving in het Brabantse buitengebied.

Lees verder

Nieuwe gemeente, wat betekent dit voor het aanvragen van uw rijbewijs en reisdocumenten?

Publicatiedatum: Donderdag 11 november 2021

1 januari 2022 is het dan echt zover: de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis gaan samen verder als één gemeente Land van Cuijk. Achter de schermen wordt door veel betrokkenen hard gewerkt aan de inrichting van de nieuwe gemeente.

Lees verder

Gladheidbestrijding

Publicatiedatum: Vrijdag 5 november 2021

In en rond de winter kan gladheid ontstaan door sneeuwval of ijzel. Op zo’n moment krijgt de gemeente vaak vragen over gladheidsbestrijding. Daarom hebben we de belangrijkste zaken voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Verkiezingen: Bekendmaking uitslag verkiezingen

Publicatiedatum: Vrijdag 5 november 2021

Maandag 29 november 2021 om 10.00 uur vindt de openbare zitting van het centraal stembureau plaats waarin de uitslag van de verkiezing bekend wordt gemaakt.

Lees verder

Legesverordeningen 2022 stukken ter inzage

Publicatiedatum: Maandag 1 november 2021

Op 20 oktober 2021 hebben de vijf individuele gemeenteraden van Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis vijf geharmoniseerde, identieke legesverordeningen vastgesteld.

Lees verder

Ophalen gft: vanaf 1 november een keer in de twee weken

Publicatiedatum: Maandag 25 oktober 2021

We stemmen het ophalen van het groente-, fruit-, tuinafafval en etensresten (gft) af op het seizoen. Daarom verandert vanaf 1 november 2021 de inzameling van uw gft. In de wintermaanden november t/m maart zet u de gft-container een keer in de twee weken aan straat.

Lees verder

Volop banen beschikbaar bij nieuwe gemeente Land van Cuijk

Publicatiedatum: Donderdag 21 oktober 2021

Vanaf 1 januari 2022 gaat de nieuwe gemeente Land van Cuijk van start. Voor deze gemeente worden de komende maanden nog  een heleboel nieuwe collega’s gezocht. De vacatures staan vanaf nu op de website www.werkenbijlandvancuijk.nl en worden gedeeld via onder andere LinkedIn.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.