Nieuws

De juiste zorg op het juiste moment en de juiste plaats

Publicatiedatum: Vrijdag 19 maart 2021

De toenemende vergrijzing, oplopende arbeidstekorten en stijgende kosten in de zorg zetten de beschikbaarheid en kwaliteit van zorg onder druk. Achttien gemeenten in Noordoost-Brabant -waaronder Grave, Cuijk, Mill en Sint Hubert, Boxmeer en Sint Anthonis- en zorgverzekeraar VGZ gaan de komende jaren nauw samenwerken.

Lees verder

Coronasteun voor vrijwilligersorganisaties met accommodatie

Publicatiedatum: Vrijdag 19 maart 2021

Als gevolg van de landelijke coronamaatregelen ondervinden in het bijzonder vrijwilligersorganisaties met een eigen of gemeentelijke accommodatie nadelige financiële effecten. Om deze vrijwilligersorganisaties tegemoet te komen, is de subsidiebijdrage ‘Nadere regel coronasteun gemeente Mill en Sint Hubert 2021’ opgesteld.

Lees verder

Hennepkwekerijen Langenboom opgerold

Publicatiedatum: Dinsdag 16 maart 2021

Er is de laatste tijd een aantal hennepkwekerijen aangetroffen in Langenboom. Voor de omgeving heeft deze criminaliteit veel impact. Hennepteelt brengt risico’s met zich mee zoals brandgevaar, wateroverlast of stank en schade aan woningen.

Lees verder

Opening vierde vaccinatielocatie in de regio Hart voor Brabant

Publicatiedatum: Dinsdag 16 maart 2021

Maandag 15 maart 2021 is de GGD Hart voor Brabant begonnen met vaccineren tegen het coronavirus in Sportcentrum ’t Hoogkoor in Boxmeer. Hiermee is de vierde vaccinatielocatie in de regio Hart voor Brabant een feit.

Lees verder

Gemeenten in Noordoost-Brabant en IBN blijven samenwerken

Publicatiedatum: Maandag 15 maart 2021

Sinds 2015 werken elf gemeenten in Noordoost-Brabant samen met IBN voor de uitvoering van de Participatiewet. Deze gemeenten willen met IBN blijven samenwerken.

Lees verder

Collegecolumn Burgemeester Antoine Walraven

Publicatiedatum: Vrijdag 12 maart 2021

Wekelijks terugkerend column van burgemeester en wethouders.

Lees verder

F-16’s vliegbasis Volkel nemen QRA waar

Publicatiedatum: Woensdag 10 maart 2021

Sinds woensdag 10 maart 2021 neemt vliegbasis Volkel de taak voor de bescherming van het luchtruim van Nederland, België en Luxemburg tijdelijk over van de Belgische luchtmacht.

Lees verder

D’n Bens nieuwe straatnaam Langenboom

Publicatiedatum: Woensdag 10 maart 2021

D’n Bens wordt de naam van de nieuwe straat die komt te liggen achter de locatie van het gelijknamige café/zalencentrum in Langenboom.

Lees verder

Samen zorgen voor een veilige online wereld

Publicatiedatum: Woensdag 10 maart 2021

De gemeenten Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert zoeken Junior Cyber Agents! Wil jij alles leren over hacken, datalekken en veilig internetten?

Lees verder

De Luisterlijn nu bereikbaar op nieuw telefoonnummer 088-0767000

Publicatiedatum: Dinsdag 9 maart 2021

Vanaf nu is de Luisterlijn bereikbaar via het nieuwe telefoonnummer 088-0767000. Het nummer is dag en nacht bereikbaar voor mensen die nergens met hun verhaal terechtkunnen of behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.