Nieuws

Scholen, kinderdagverblijven, horeca en sportscholen dicht tot en met maandag 6 april 2020

Publicatiedatum: Zondag 15 maart 2020

Op zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden en sport- en fitnessclubs.

Lees verder

Noodverordening afgelasten evenementen en bijeenkomsten, 13 maart 2020

Publicatiedatum: Vrijdag 13 maart 2020

Om het afgelasten van evenementen en bijeenkomsten van meer dan 100 personen te kunnen handhaven is per direct een regionale noodverordening van kracht gegaan. Deze noodverordening is geldig voor het gehele grondgebied van de Veiligheidsregio Brabant-Noord. Onze gemeente valt hieronder. Dit is een maatregel om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Lees verder

Pioniers actief in Langenboom

Publicatiedatum: Donderdag 12 maart 2020

Aan de Venweg in Langenboom wordt dit jaar 16 hectare aan natuur ontwikkeld. Niet door Staatsbosbeheer, niet door Brabants Landschap of Natuurmonumenten, maar door twee (oud)agrariërs met visie: dhr. Willems en dhr. van Dommelen. Met ondersteuning van de gemeente Mill en Sint Hubert, het Groen Ontwikkelfonds Brabant en adviesbureau Areal wordt de kleine landbouwenclave van de familie Willems omgezet in nat hooiland.

Lees verder

Johan Postma kwartiermaker en beoogd gemeentesecretaris gemeente Land van Cuijk i.o.

Publicatiedatum: Maandag 9 maart 2020

Johan Postma wordt de kwartiermaker en beoogd gemeentesecretaris van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. De stuurgroep gemeente Land van Cuijk i.o. heeft besloten hem per 1 april 2020 te benoemen. Momenteel is Johan Postma directeur van Werkorganisatie CGM (Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert).

Lees verder

Aanvraagperiode leefbaarheidsbijdrage opent 1 januari

Publicatiedatum: Maandag 16 december 2019

De afgelopen jaren heeft de gemeente Mill en Sint Hubert tientallen goede ideeën een kikstart mogen geven met de leefbaarheidsbijdrage. Vanaf 1 januari 2020 tot en met 1 maart 2020 kunt u weer een aanvraag indienen. Dus heeft u een goed idee voor de leefbaarheid in uw dorp en de gemeente? Lees dan onderstaande informatie en ga naar www.gemeente-mill.nl om een aanvraag in te dienen.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.