Nieuws

Winnares EnergieBespaarPoster-actie verrast

Publicatiedatum: Maandag 21 december 2020

De gelukkige winnares van de EnergieBespaarPoster-actie voor gemeenten Cuijk, Grave en Mill & Sint Hubert is bekend: mevrouw Chavanu uit Langenboom! Afgelopen donderdag stond een monteur bij haar op de stoep om haar cv-installatie ‘waterzijdig in te regelen’.

Lees verder

Statement voorzitters Veiligheidsregio's over de aangekondigde lockdown

Publicatiedatum: Dinsdag 15 december 2020

Gezamenlijk statement van de voorzitters van de Veiligheidsregio's van Brabant over de aangekondigde lockdown.

Lees verder

Gladheidbestrijding

Publicatiedatum: Vrijdag 20 november 2020

In en rond de winter kan gladheid ontstaan door sneeuwval of ijzel. Op zo’n moment krijgt de gemeente vaak vragen over gladheidsbestrijding. Daarom hebben we de belangrijkste zaken voor u op een rijtje gezet.

Lees verder

Pioniers actief in Langenboom

Publicatiedatum: Donderdag 12 maart 2020

Aan de Venweg in Langenboom wordt dit jaar 16 hectare aan natuur ontwikkeld. Niet door Staatsbosbeheer, niet door Brabants Landschap of Natuurmonumenten, maar door twee (oud)agrariërs met visie: dhr. Willems en dhr. van Dommelen. Met ondersteuning van de gemeente Mill en Sint Hubert, het Groen Ontwikkelfonds Brabant en adviesbureau Areal wordt de kleine landbouwenclave van de familie Willems omgezet in nat hooiland.

Lees verder

Johan Postma kwartiermaker en beoogd gemeentesecretaris gemeente Land van Cuijk i.o.

Publicatiedatum: Maandag 9 maart 2020

Johan Postma wordt de kwartiermaker en beoogd gemeentesecretaris van de nieuwe gemeente Land van Cuijk. De stuurgroep gemeente Land van Cuijk i.o. heeft besloten hem per 1 april 2020 te benoemen. Momenteel is Johan Postma directeur van Werkorganisatie CGM (Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert).

Lees verder

Aanvraagperiode leefbaarheidsbijdrage opent 1 januari

Publicatiedatum: Maandag 16 december 2019

De afgelopen jaren heeft de gemeente Mill en Sint Hubert tientallen goede ideeën een kikstart mogen geven met de leefbaarheidsbijdrage. Vanaf 1 januari 2020 tot en met 1 maart 2020 kunt u weer een aanvraag indienen. Dus heeft u een goed idee voor de leefbaarheid in uw dorp en de gemeente? Lees dan onderstaande informatie en ga naar www.gemeente-mill.nl om een aanvraag in te dienen.

Lees verder

Hier vindt u alle nieuwsberichten van de gemeente Mill en Sint Hubert in een XML-overzicht.