Materialen lenen bij de gemeentewerf

Als u een evenement organiseert, kunt u borden en drang- of afzethekken lenen bij de gemeentewerf. In principe zorgt u zelf voor het halen en terugbrengen van de materialen.

Borden en drang- en of afzethekken lenen

Organisaties kunnen de aanwezige en beschikbare borden en drang- of afzethekken van de gemeentewerf gratis gebruiken. Heeft u meer borden of drang- of afzethekken nodig dan de gemeente kan leveren, dan moet u alle borden en drang- of afzethekken bij een andere partij afnemen. U mag borden en drang- of afzethekken van de gemeente niet combineren met borden en/of drang- of afzethekken van een andere partij.

U bent verantwoordelijk voor de borden en drang- of afzethekken vanaf het moment dat u de gemeentewerf verlaat. Als u de borden en drang- of afzethekken niet op een veilige manier vervoert, mag de medewerker van de gemeentewerf weigeren om de materialen mee te geven. De borden en drang- of afzethekken moeten binnen na het einde van het evenement onbeschadigd en compleet worden teruggebracht.

Grote objecten verplaatsen

De gemeente kan voor het evenement grote objecten (zoals bloembakken) in de openbare ruimte verplaatsen. U kunt hiervoor een offerte aanvragen via telefoonnummer 0485-460300. Het is niet verplicht om dit door de gemeente te laten doen, u mag hiervoor ook een andere partij benaderen. Deze partij moet zich dan uiteraard wel aan de voorwaarden in de vergunning of melding houden.

Aanvragen

U kunt de borden en/of drang- of afzethekken bij de gemeentewerf aanvragen via werf.mill@cgm.nl. U moet de materialen minimaal vijf werkdagen voordat u ze wilt gebruiken aanvragen. Wij raden u aan om eerder contact op te nemen met de gemeentewerf, zodat u weet of de gevraagde borden/hekken beschikbaar en aanwezig zijn.

Vergoeding bij schade of verlies

Als materialen kwijt raken of kapot gaan, moet u een vergoeding betalen.