Met ingang van april wekelijkse inzameling gft-afval

Publicatiedatum: Vrijdag 26 maart 2021

Vanaf april kunt u weer iedere week de gft-container aan de straat zetten. Kijk op de afvalkalender of AfvalApp op welke dag we bij u het gft ophalen.

Wekelijkse inzameling

We hebben het inzamelen van gft-afval afgestemd op de seizoenen. In de eerste maanden van het jaar werd het gft-afval een keer in de twee weken opgehaald. Vanaf april tot november kunt u weer iedere week de gft-container aan de straat zetten.

Milieu- en groenstraat

Uw (grof) tuinafval kunt u (ook) het hele jaar door gratis naar de minimilieustraten en de groenstraat in Haps brengen. De groenstraat in Haps is geopend op maandagmiddag, woensdagmiddag, vrijdag en zaterdag. De minimilieustraten zijn geopend op zaterdagochtend. Kijk voor de exacte tijden op onze website www.afvalaanbieden.nl. Kies dan milieustraten en vervolgens openingstijden.

Overig afval

Plastic verpakkingsafval, blik en drankkartons blijven we eens per twee weken inzamelen en restafval eens per vier weken. Ook blijft de dag waarop we bij u aan huis afval inzamelen hetzelfde.

Tip: Afvalapp

Op de Afvalkalender of in de AfvalApp ziet u heel gemakkelijk wat er die dag bij u wordt opgehaald. De Afvalapp is sowieso heel handig. U ziet in een oogopslag wat we die week bij u ophalen. Bovendien krijgt u alle relevante wijzigingen meteen door. Downloaden kan via de Playstore of via de Appstore.

Meer informatie

Meer weten over dit onderwerp of over het aanbieden van afval?

Bekijk de website www.afvalaanbieden.nl
Download de AfvalApp www.deafvalapp.nl
Stuur een e-mail info@afvalaanbieden.nl
Volg Twitter www.twitter.com/BCA_LvCB
Bel de Afvalinfolijn 0485-338352

Logo Afvalinzameling Land van Cuijk en Boekel