Mill - hoek Koestraat/Meerenweg

Op de hoek van de Koestraat en de Meerenweg in Mill liggen twee kavels voor de bouw van één woning op elke kavel.

   

  

Foto’s: Luchtfoto kavels, hoek Koestraat/Meerenweg, ter inspiratie; twee mogelijk te bouwen woningen, modern en klassiek.

Beoogde ontwikkeling

Het gaat om twee bouwkavels. Op elke bouwkavel is ruimte voor de oprichting van een vrijstaande woning met bijgebouw. De oppervlakte per kavel bedraagt circa 3.400 m2. De kavels liggen in de zogenaamde kernrandzone van Mill. Ze liggen daarmee vrij in het landelijke buitengebied maar toch op korte afstand van het dorpscentrum. Het perceel is voorzien van een onherroepelijke bestemming ‘Wonen’. Binnen de kaders van het bestemmingsplan is het mogelijk om uw eigen ontwerp en bouwtekening te maken.

Planning

Het bestemmingsplan is onherroepelijk. Een koper van een kavel kan direct een vergunning aanvragen.

Rol gemeente

De gemeente heeft ten behoeve van de ontwikkeling het bestemmingsplan gewijzigd. Vanaf heden beperkt de rol van de gemeente zich tot toetsing van uw bouwplan aan het bestemmingsplan en aan de welstandseisen. Tijdens de bouw kan de gemeente controles uit (laten) oefenen op de bouw om te bezien of er volgens de verleende vergunning gebouwd wordt.

Bijzonderheden

De kavels staan in de verkoop via Bernheze Makelaars. Kijk voor meer informatie en beeldmateriaal in de brochure van Bernheze makelaars & adviseurs.

Contact

Makelaardij: www.bernheze.nl.