Mirjam Peters is Vrijwilliger van het Jaar 2020

Publicatiedatum: Maandag 11 januari 2021

Mirjam Peters met echtgenoot en wethouder van Daal

De winnares van Vrijwilliger van het Jaar 2020 is bekend! Maak kennis met Mirjam Peters (als u deze lokale BM’er tenminste niet al kent). Afgelopen vrijdag 8 januari stond wethouder Erik van Daal met een bos bloemen aan haar deur, waar de verraste Peters de bokaal in ontvangst nam.

“De gemeente waardeert het enorm dat zo veel inwoners zich inzetten voor de gemeenschap”, legt de wethouder uit. “De keuze is dan ook vaak moeilijk, maar dit jaar was de Commissie unaniem. De titel is meer dan verdiend.”

Mevrouw Peters zet zich al jaren met veel liefde en plezier in voor verschillende organisaties zoals CV De Bokken, buurtschap de Tipstraat, Zorgschakel en Heemschut Sint Huybert. Bij CV De Bokken is ze al jaren actief als hoffotograaf, redactielid van het Bokkenblad en kramenmeester. Ook verleent ze hand- en spandiensten voor St Hubert op z'n Best en is ze samensteller van het boek 44 jaar CV De Bokken. Ze is bestuurslid van buurtschap de Tipstaart en penningmeester en webmaster van Heemschut Sint Huybert. En daar blijft het niet bij! Mirjam Peters is eveneens actief als vrijwilliger en lid van de activiteitencommissie bij Zorgschakel Sint Hubert. Als kers op de taart is zij bezig met het oprichten van een Alzheimercafé. Bekenden omschrijven haar als 'een bezige bij die altijd voor iedereen klaar staat'.

Wij bedanken Mirjam Peters voor al haar inspanningen voor de gemeente Mill en Sint Hubert en wensen haar veel plezier met de titel Vrijwilliger van het Jaar 2020.