Overige locaties en projecten

In de gemeente Mill en Sint Hubert zijn nog diverse andere locaties waar in de toekomst mogelijk woningen voor de verkoop of verhuur gebouwd kunnen worden. Als deze woningen al gerealiseerd worden ligt dat in ieder geval verderop in de tijd. Om u toch een idee te geven wat er in de toekomst misschien nog gebouwd gaat worden, vindt u hieronder een overzicht van deze locaties. Zodra een project concreter wordt, wordt een aparte projectpagina aangemaakt met daarop meer informatie over de beoogde ontwikkeling, de projectontwikkelaar, de planning e.d.

Langenboom - Elleboogstraat 2a en 4

Nog geen nadere informatie.

Langenboom - Reekseweg 12

Nog geen nadere informatie.

Langenboom - Kermisterrein (ongenummerd)

Op een stuk grond, dat gedeeltelijk in eigendom is bij een particulier en gedeeltelijk bij de gemeente, is ruimte voor woningbouw. Afhankelijk van het type - vrijstaand, rij of 2 onder 1 kap - is hier ruimte voor 5 tot 10 woningen.

Sint Hubert - Pastoor Jacobsstraat (ongenummerd)

Aan de Pastoor Jacobsstraat, ter hoogte van huisnummer 24, ligt een stuk grond dat geschikt is voor woningbouw. De grond is gedeeltelijk van de gemeente en gedeeltelijk in handen van een particulier. Afhankelijk van het type - vrijstaand, rij of 2 onder 1 kap - is hier ruimte voor 25 tot 30 woningen.