Rondje met de burgemeester. Wandelt u mee?

Publicatiedatum: Maandag 5 april 2021

Beste inwoner,

Door de coronatijd is er al een jaar lang weinig ruimte om elkaar te ontmoeten. Bijeenkomsten, vergaderingen en evenementen gaan vaak niet door of worden online gehouden. Het persoonlijk contact met u als inwoner of ondernemer is daardoor echt ‘anders dan anders’. Dat vind ik oprecht jammer. Ik probeer daarom steeds te kijken wat wel ‘coronaproof’ mogelijk is. Wandelen is daar een goede manier voor!

Wandelingen geven energie, laten ons genieten van onze mooie omgeving én geven ruimte voor een persoonlijk gesprek. Dat kan bijvoorbeeld gaan over hoe het met u gaat, wat er leeft in uw straat, dorp of wijk, wat uw zorgen zijn of welke kansen u ziet voor uw omgeving in de periode na corona. Afhankelijk van uw mogelijkheden kunnen de wandelrondjes bestaan uit een klein ommetje in uw directe omgeving of een stevige wandeling in de mooie natuur van onze gemeente. De wandeling duurt ongeveer een half uur en natuurlijk houden we ons daarbij aan de geldende coronaregels.

Wilt u uw verhaal kwijt, actief bezig zijn in de buitenlucht en genieten van onze mooie omgeving? Neem dan contact op voor een wandelrondje met mij door een email te sturen naar bestuurssecretariaat@gemeente-mill.nl of door te bellen met 0485-460349. In overleg prikken we dan een datum en tijdstip.

Ik ontmoet u graag!

Met vriendelijke groet,