Sint Hubert - Kruithoorn 46. Kavel zelfbouw

In Sint Hubert, binnen het plangebied Grootven, is een kavel te koop voor zelfbouwers. De locatie ligt aan de Kruithoorn 46, aan de rand van het dorp, in een landelijke omgeving. Landelijk gelegen maar toch goed bereikbaar. Op 600 meter afstand ligt de provinciale doorgangsweg N264.

   

   

Foto’s: Kaartje plangebied, bouwkavel gezien vanaf de Grootvenseweg, reclamebanner ‘bouw hier uw woning’, bouwbord plangebied Grootven III.

Beoogde ontwikkeling

Op deze royale kavel van ongeveer 700 m2 kunt u een woning naar eigen inzicht bouwen. De kavelprijs bedraagt € 132.000,00 exclusief 21% B.T.W.

Projectontwikkelaar

Er is bij dit plan geen sprake van een projectontwikkelaar. U kiest zelf uw architect en aannemer en ontwikkelt en voert uw eigen bouwplan uit.

Rol gemeente

De gemeente is de verkopende partij. De kavel is in opdracht van de gemeente bouwrijp gemaakt. Na aankoop van de bouwkavel beperkt de rol van de gemeente zich tot toetsing van uw bouwplan aan het bestemmingsplan en aan de welstandseisen. Tijdens de bouw kan de gemeente controles uit (laten) oefenen op de bouw om te bezien of er volgens de verleende vergunning gebouwd wordt.

Bijzonderheden

Aan de voorzijde van de bouwkavel ligt een transportleiding van Brabant Water. Voor deze leiding dient bij verkoop een recht van opstal ten behoeve van Brabant Water te worden gevestigd. De kosten hiervoor zijn voor rekening van de gemeente.

Overige

Iedereen kan inschrijven voor een kavel. Op alle verkopen zijn de algemene verkoopvoorwaarden bouwkavels (PDF) betreffende de verkoop van bouwkavels door de gemeenten Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert van toepassing. U kunt hier de situatietekening bekijken (PDF).

Heeft u belangstelling voor deze bouwkavel of wilt u eerst een informatief gesprek, neem dan contact op met Marijke van Casteren. Dat kan via dit contactformulier of via 0485-460300. Kies in het formulier voor de optie bouwkavels.

Contact

Gemeentelijk contactpersoon kavelverkoop: Marijke van Casteren. Telefoon: 0485-460300, E-mail: marijke.vancasteren@cgm.nl.