Trouwambtenaren

U kunt zelf kiezen wie uw huwelijk voltrekt of uw partnerschap registreert. Bij een kosteloos huwelijk/partnerschap of een flitshuwelijk/-partnerschap heeft u die keuze niet. De gemeente Mill en Sint Hubert heeft Buitengewoon Ambtenaren van de Burgergerlijke Stand (BABS) in dienst. Hieronder stellen zij zich voor. Zodra u de datum van de heuglijke dag heeft vastgesteld kunt u uw keuze bekend maken en wordt meteen gekeken of de betreffende BABS op die dag beschikbaar is. 

Marian Peeters

Wat leuk dat jullie op deze site kijken, want waarschijnlijk gaan jullie trouwen of gaan jullie een geregistreerd partnerschap aan. Alvast proficiat!

Mijn naam is Marian Peeters, geboren op 28 februari 1970 in Oosterhout (Nbr) en opgegroeid en nog steeds woonachtig in Landhorst. Ik ben getrouwd met Silfran en samen hebben we 3 schatten van kinderen. In het dagelijkse leven ontwerp ik keukens en interieurmeubelen in ons eigen bedrijf, Arts Keukens in Rijkevoort. Hier geef ik ook kookworkshops.

In april 2002 ben ik beëdigd tot Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) en benoemd in deze gemeente om huwelijken te mogen voltrekken. Een super baan! Echt helemaal geweldig om een huwelijk te mogen voltrekken, altijd is het feest en altijd is het anders.

Tijdens een kennismakingsgesprek probeer ik natuurlijk zo veel mogelijk over jullie te weten te komen. Wat heeft jullie samen gebracht en hoe is het allemaal begonnen. Dit alles om jullie huwelijksceremonie echt persoonlijk te laten zijn, het is jullie huwelijk en jullie moeten je daar fijn in voelen. Het is al lang niet meer zo dat een huwelijk strak en stijf moet zijn, het mag een heel gezellig geheel worden. Er is ruimte voor een persoonlijk woordje, een lied of een gedicht, het is maar net wat jullie als bruidspaar graag willen. Dat is ook mijn grootste doel, het leiden van de ceremonie, zodat jullie trouwdag een dag wordt waar je van gedroomd hebt, een dag om nooit meer te vergeten en ik vind het geweldig om daar een steentje aan bij te mogen dragen.

Wie weet tot snel, Marian

Trouwambtenaar Marian Peeters

Nancy Verheijen

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen.

  • op een datum speciaal door jullie gekozen
  • met een dagindeling zoals jullie zelf wensen
  • in kleding die bij jullie past
  • met mensen om jullie heen die bij jullie horen
  • in woorden, muziek en gebruiken die veel voor jullie betekenen

Wat is het toch een voorrecht dat een trouwambtenaar dit bijzondere moment samen met jullie mag delen! Deze bijzondere ceremonie wil ik graag met jullie voorbereiden zodat alles klopt op het belangrijkste moment van jullie trouwdag. Tijdens een persoonlijk gesprek vooraf probeer ik zoveel mogelijk over jullie en jullie wensen te weten te komen zodat de invulling passend is.

Naast deze erebaan als trouwambtenaar, echtgenoot en moeder van drie kinderen, ben ik coach/trainer met mijn eigen bedrijf Oog & Blik. De naam van mijn bedrijf verraadt mijn passie. Ik gun het iedereen een Oog&Blik stil te staan bij alle bijzondere momenten in het leven, met Oog voor jezelf en een Blik op de toekomst.

Trouwen is zo’n bijzonder moment. Geniet ervan!

Trouwambtenaar Nancy Verheijen

Silvia Wijnen

Laat me beginnen met jullie te feliciteren met jullie voorgenomen huwelijk/partnerschapsregistratie.

Ik ben Silvia Wijnen en sinds april 2002 Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) in de gemeente Mill & Sint Hubert. Een bijbaan maar met recht het allerleukste bijbaantje wat er is. Mijn grote passie is altijd schrijven van teksten en mensen geweest; twee dingen die perfect te combineren zijn in een mooie warme huwelijksvoltrekking. Ik hou er van om de huwelijksvoltrekking zo persoonlijk mogelijk te maken. Samen bespreken we jullie wensen, ideeën, waar nodig denk ik mee of geef ik tips.

Het is jullie dag, jullie moment dus het voorgesprek is belangrijk. Tijdens het voorgesprek maken we kennis met elkaar en spreken we alles door, want ook voor de huwelijksvoltrekking geldt; een goede voorbereiding is het halve werk. Elke huwelijksvoltrekking is uniek en daar waar ik mijn bijdrage daaraan kan leveren zal ik dat met veel enthousiasme doen.

Na afloop moet het zo zijn dat jullie zeggen “zo hadden we het gewild” en dan kan ik enkel dankbaar zijn dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren, aan deze onuitwisbare herinnering.

Voor nu; succes met alle voorbereiding; geniet daarvan.

Trouwambtenaar Silvia Wijnen

Bea Dinnissen

Jullie gaan trouwen of gaan een geregistreerd partnerschap sluiten in onze prachtige gemeente: gefeliciteerd! In mijn rol als Babs (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand) draag ik graag mijn steentje bij om jullie dag nog meer glans te geven.

Ik stel me even voor: mijn naam is Bea Dinnissen-Van der Pasch, geboren Brabantse en sinds 2018 inwoner van deze prachtige gemeente. Samen met mijn man Henk runnen wij een gemoedelijke B&B. Ook in het dagelijkse leven ben ik professioneel ceremoniespreekster. Op het gebied van trouwen, rouwen en ceremonies. Mijn passie ligt bij het smeden van betekenisvolle ceremonies. Een ceremonie die past op één van de meest bijzondere momenten van je leven: bij trouwen, bij rouwen of bij andere speciale gelegenheden.

Gemeentelijk trouwambtenaar ben ik sinds 2008. In mijn geboorteplaats in ZO-Brabant inmiddels “wereldberoemd”.  In onze nieuwe woongemeente Mill en Sint Hubert, gelegen in het prachtige Land van Cuijk ben ik in deze nevenfunctie nu ook vindbaar op de gemeentelijke website.

Met humor en emoties, een lach en een traan, met interactie als dit past: mijn speech gaat over jullie unieke liefde. Oprecht, vrolijk en sprankelend. In een warme sfeer, liefdevol en verbindend. Bruidsparen vinden mijn stijl ontspannen en persoonlijk. Samen creëren we mooie herinneringen.

Talen: Nederlands, Engels en Duits. Brabants dialect op verzoek mogelijk.

Geniet van alle voorbereidingen en graag tot ziens!

Bea

Bea Dinnissen

Eigen BABS

Als u het huwelijk of de partnerschapsregistratie door een eigen ambtenaar burgerlijke stand (babs) zal worden voltrokken, vul dan het formulier Verzoek eenmalige aanwijzing Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (PDF) in, print het uit en onderteken het formulier. Voeg een kopie van het legitimatiebewijs van de trouwambtenaar toe, en mail het naar trouwen@cgm.nl. Of stuurt het naar Gemeente Mill en Sint Hubert, Afdeling Burgerzaken. Correspondentieadres: Postbus 7, 5360 AA Grave.

Ter informatie voor de eigen babs

de beëdiging zal plaats vinden op een dinsdag om 09.00 uur bij de rechtbank in ‘s-Hertogenbosch, voorkeursdata zijn niet aan te geven, de rechtbank zal met een datum komen die wij dan weer aan de eigen babs zullen laten weten.