Veilig ondernemen

Vervelende zaken als criminaliteit, diefstal en fraude leiden niet alleen tot hoge kosten voor ondernemers, maar ook tot een gevoel van onveiligheid. 

Wat is het keurmerk veilig ondernemen (KVO)

Het KVO is een samenwerkingsovereenkomst tussen ondernemers, gemeente, politie, brandweer en andere betrokken organisaties waarin de werkwijze is vastgelegd om te komen tot gezamenlijke veiligheidsmaatregelen in de openbare ruimte, en de normen waar deze maatregelen aan moeten voldoen, met als einddoel een structureel veilig bedrijventerrein. Kijk hier voor meer informatie over het keurmerk veilig ondernemen.

Indien u hierover vragen hebt, kunt u deze emailen naar de secretaris van het KVO Het Spoor en De Meeren:

Meldingen openbare ruimte

U kunt bij ons 24 uur per dag online via Fixi een melding doen van een probleem in de openbare ruimte van uw bedrijventerrein. Geeft u uw melding liever telefonisch door? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente via 0485-460300.

Digitaal aangifte doen bij de politie

Ondernemers kunnen in veel gevallen bij de politie digitaal aangifte doen van delicten, zoals inbraken, via de link www.politie.nl/aangifte. Daarnaast kunt u ook op het politiebureau mondeling aangifte doen. Maak hiervoor een afspraak via het telefoonnummer 0900-8844.