Wonen in Mill

Langenboom - Bosrand, kavel zelfbouw

In Langenboom, in de nieuwe wijk Bosrand zijn door de gemeente Mill en Sint Hubert al veel kavels uitgegeven voor zelfbouwers. Er is op dit moment nog één kavel te koop. Deze kavel ligt aan de Zandsteen.

Mill - Beerseweg, kavel zelfbouw

Aan de Beerseweg, nabij nummer 43 ligt een grote kavel waarop een riante woning kan worden gebouwd.

Mill - Bernhardstraat

Het project "Bernhardstraat" is onderdeel van het project "Centrumplan Mill".  De bouwlocatie is dan ook gelegen in de kern Mill aan de Bernhardstraat, meer precies aan Bernhardstraat 6a en 6b.

Mill - Café Geert

Deze bouwlocatie ontleent zijn naam aan het feit dat hier vroeger een café was gevestigd. De locatie ligt op de hoek van de Stationsstraat en de Spoorstraat.

Mill - Centrumplan

Het Centrumplan Mill, de naam geeft het al aan, is een meerjarig plan dat gerealiseerd wordt in hartje Mill, globaal het gebied rondom de Sint Willibrorduskerk en het marktplein.

Mill - De Straethof

Op een groot stuk braakliggende grond, tegen het centrum van Mill, moet eind 2019/begin 2020 wooncomplex De Straethof staan.

Mill - Het Anker

Deze bouwlocatie is zo genoemd omdat voorheen zwembad ‘Het Anker’ was gevestigd. De locatie ligt aan de Karstraat in Mill, rechts van de woning met huisnummer 10.

Mill – Koestraat/Meerenweg, kavels zelfbouw

Op de hoek van de Koestraat en de Meerenweg in Mill liggen twee kavels voor de bouw van één woning op elke kavel.

Mill - Locatie voormalige concertzaal

De opnieuw te ontwikkelen locatie heeft nu als adres Stationstraat 21 in Mill. Het gaat om de locatie waar nu nog de voormalige concertzaal staat. Kadastraal gezien gaat het om het perceel G2405 en een klein gedeelte van het perceel G2406 (tot aan het trottoir aan de Stationstraat).

Mill - Maaslandblok

Bouwlocatie in de kern Mill. Aan de voorzijde ligt de Markt, de achterzijde grenst aan de Julianastraat. De huisnummering wordt Markt 1 t/m 9 en Markt 2, 2a, 4, 4a, 6, 6a, 8, 8a, 10, 10a, 12 en 12a.

Mill - 't Kavelt

De bouwlocatie wordt ruwweg begrensd door de Van den Bogaardweg, de Wanroijseweg en de Bosweg (N271). De locatie is ongeveer 10 hectare groot.

Mill - Vlaar

De bouwlocatie ‘Vlaar’ ligt op de hoek Hoogstraat – Oranjeboomstraat in de kern Mill. De bouwlocatie grenst aan weerszijden aan de openbare weg en aan de achterzijde tegen bestaande woonbebouwing. Er is nog geen kavelverdeling gemaakt.

Sint Hubert - Grootven III, kavel zelfbouw

In Sint Hubert, binnen het plangebied Grootven, is een kavel te koop voor zelfbouwers. De locatie ligt aan de Kruithoorn 46, aan de rand van het dorp, in een landelijke omgeving. Landelijk gelegen maar toch goed bereikbaar. Op 600 meter afstand ligt de provinciale doorgangsweg N264.

Sint Hubert - Grootven III, projectontwikkeling

In het fraaie landschap tussen de Peel en de Maas ligt Sint Hubert. In Sint Hubert ligt de wijk Grootven III; ruim opgezet en omgeven door veel groen en natuur.

Sint Hubert - Troefmarkt

De bouwlocatie ligt aan de Sint Hubertse Binnenweg nummer 58, op de plaats waar voorheen de Troefmarkt was gevestigd.

Wilbertoord - Moerboom III, kavels zelfbouw

Aan de noordzijde van Wilbertoord, gelegen tussen de Van Ophovenlaan en de Verbindingsweg ligt het plangebied Moerboom III.

Wilbertoord – Moerboom III, projectontwikkeling

Het jongste dorp in de gemeente Mill en Sint Hubert is Wilbertoord. In 1837 stonden er zes huizen.