Wonen in Mill

Langenboom - Dominicanenstraat 34-34a

Aan de Dominicanenstraat in Langenboom was horecabedrijf D’n Bens gevestigd. Het vrijgekomen gebouw zal gesloopt worden waardoor er op deze centrumlocatie ruimte ontstaat voor woningbouw.

Mill - Beerseweg (ongenummerd). Kavel zelfbouw

Aan de Beerseweg, nabij nummer 43 ligt een grote kavel waarop een riante woning kan worden gebouwd.

Mill - Bernhardstraat 6a en 6b

Het project "Bernhardstraat" is onderdeel van het project "Centrumplan Mill".  De bouwlocatie is dan ook gelegen in de kern Mill aan de Bernhardstraat, meer precies aan Bernhardstraat 6a en 6b.

Mill - Centrumplan

Het Centrumplan Mill, de naam geeft het al aan, is een meerjarig plan dat gerealiseerd wordt in hartje Mill, globaal het gebied rondom de Sint Willibrorduskerk en het marktplein.

Mill - Havikstraat en Leeuwerikstraat

In Mill, binnen de vierhoek gevormd door de Havikstraat, Leeuwerikstraat, Gruttostraat en Bastaardstraat, is ruimte voor woningbouw. Deze woningen worden gebouwd aan de zijde van de Havikstraat en de Leeuwerikstraat.

Mill - hoek Bosweg/Wanroijseweg

Op de hoek van de Bosweg en de Wanroijseweg (rotonde) ligt een grote bouwlocatie van ongeveer 10 hectare groot. Het plangebied draagt de naam Molenheide Buiten.

Mill - hoek Hoogstraat-Oranjeboomstraat en Bernhardstraat

In Mill, op de hoek Oranjeboomstraat, Hoogstraat en Bernhardstraat liggen twee terreinen waar ruimte is voor woningbouw. Een groter terrein (locatie Woonhof) en een wat kleiner terrein (gebied Vlaar). Beide terreinen worden gezamelijk ontwikkeld.

Mill - hoek Koestraat/Meerenweg

Op de hoek van de Koestraat en de Meerenweg in Mill liggen twee kavels voor de bouw van één woning op elke kavel.

Mill – hoek Stationsstraat/Oranjeboomstraat

Op de hoek Stationsstraat / Oranjeboomstraat was een supermarkt (Jan Linders) gevestigd. Op de vrijgekomen locatie is nu ruimte voor woningbouw.

Mill - hoek Stationsstraat/Spoorstraat

Op de hoek van de Stationsstraat en de Spoorstraat was vroeger een café gevestigd; café Geert. Op deze locatie is nu ruimte ontstaan voor woningbouw.

Mill – Karstraat 27

De te ontwikkelen locatie heeft als adres Karstraat 27 in Mill. Voorheen was hier een dierenspeciaalzaak gevestigd.

Sint Hubert – Grootven III, kavels voor zelfbouw

In het fraaie landschap tussen de Peel en de Maas ligt Sint Hubert. In Sint Hubert ligt de wijk Grootven III; ruim opgezet en omgeven door veel groen en natuur.

Sint Hubert - Kruithoorn 46. Kavel zelfbouw

In Sint Hubert, binnen het plangebied Grootven, is een kavel te koop voor zelfbouwers. De locatie ligt aan de Kruithoorn 46, aan de rand van het dorp, in een landelijke omgeving.

Sint Hubert - Pastoor Jacobsstraat 47

De te ontwikkelen locatie heeft als adres Pastoor Jacobsstraat 47 in Sint Hubert. Voorheen was hier een café-zaal De Oude Post gevestigd.

Wilbertoord - Moerboom III, kavels zelfbouw

Aan de noordzijde van Wilbertoord, gelegen tussen de Van Ophovenlaan en de Verbindingsweg ligt het plangebied Moerboom III.

Overige locaties en projecten

In de gemeente Mill en Sint Hubert zijn nog diverse andere locaties waar in de toekomst mogelijk woningen voor de verkoop of verhuur gebouwd kunnen worden.